Liga 1

Concluzia lui Săpunaru, după două luni cu Bergodi: „Nu vreau să par penibil că spun asta”

Cristi Săpunaru (39 de ani), fundașul central al Rapidului

Articol de Alexandru Barbu  —  Friday, 15 September 2023

Cristi Săpunaru (39 de ani), fundașul central al Rapidului, susține că nicio echipă din Superliga nu le poate sta în cale giuleștenilor, dacă alb-vișiniii vor continua să evolueze la fel de bine cum au făcut-o înainte de pauza ocazionată de meciurile naționalei. 

Începutul de sezon a fost anevoios pentru Rapid, o singură victorie în primele 5 etape, dar echipa și-a revenit și a bifat 3 succese în ultimele 3 runde. 

Astfel, Rapid ocupă acum locul 3, la egalitate de puncte, 14, cu Universitatea Craiova. Practic, Cristiano Bergodi e în grafic, conducerea alb-vișiniilor a precizat că obiectivul din acest sezon e o clasare între primele 3.

Cristi Săpunaru, Rapid: „S-a schimbat stilul de joc”

„S-a schimbat stilul de joc (n.r. - odată cu venirea lui Bergodi). Suntem mult mai ofensivi. Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale în momentul în care jucăm fotbal. Obiectivul nostru este 1-3, inclusiv titlul”, a spus Cristi Săpunaru, conform sport.ro.

Duminică, de la 19:15, Rapid se deplasează la Galați, pentru confruntarea cu Oțelul din runda #9 a Superligii. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

8 meciuria bifat Săpunaru în actualul campionat pentru Rapid, fiind titular în toate etapele. Are și un gol, cu FCU Craiova (5-3)

VIDEO. Dan Șucu, detalii despre implicarea lui la Rapid: „Viața mea s-a schimbat și e mai intensă acum. Imaginea de la meciul cu Petrolul speram să nu vină niciodată”

>

Mai multe articole despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.