Liga 1

E sigur! Pe ce stadion joacă Dinamo cu Farul + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCU Craiova

Dinamo - Farul se joacă pe „Arcul de Triumf” / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 15 September 2023

Dinamo nu știa pe ce stadion va disputa meciul cu Farul de vinerea viitoare, însă lucrurile au devenit clare în acest moment. După cum GSP a anunțat joi, „câinii” vor reveni pe „Arcul de Triumf”, stadionul care le-a fost „talisman” în liga secundă.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de Andrei Bendeac, directorul de social media al nou-promovatei, la Radio Dinamo. Dinamo își tot caută o casă stabilă în acest start de sezon, însă a fost nevoită să se mute de pe „Arc” pe Arena Națională pentru meciul cu FCU Craiova. Împotriva campioanei Farul, roș-albii se întorc, așadar, în casa rugby-ului românesc.

Acolo, pe arena de 8.000 de locuri de lângă Mănăstirea Cașin, Dinamo și-a disputat toate partidele de pe teren propriu din acest sezon: 0-2 cu Universitatea Craiova, 0-4 cu Sepsi, 1-0 cu Botoșani și 1-1 cu Petrolul.

10.000 de spectatori la Dinamo - FCU Craiova

În ceea ce privește partida din această seară, revenirea „câinilor” pe Arena Națională pentru prima oară de la „barajul” cu FC Argeș, s-au vândut până în acest moment aproximativ 8.000 de bilete, mult sub așteptările inițiale ale clubului, care visa la o asistență de minimum 20.000 de spectatori la derby-ul cu FCU. Plus cele 2.000 de abonamente, ar rezulta aproximativ 10.000 de spectatori.

Înapoi la „Arcul de Triumf”, unde s-au efectuat lucrări de mentenanță

Astfel, Dinamo revine la stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde, practic, și-a mutat fieful încă din eșalonul secund. În ciuda faptului că Ovidiu Burcă, jucătorii și conducerea s-au plâns de calitatea gazonului la unele etape, arena este pe placul suporterilor, care au realizat multe sold-out-uri. 

La stadion s-au efectuat lucrări de mentenanță, sunt șanse ca terenul să fie acum pe placul echipei dinamoviste.

VIDEO Ovidiu Burcă anunță un nou transfer la Dinamo: „Nu e un secret”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.