Liga 1

Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  Friday, 15 September 2023

Pentru FCSB încep zile de foc cu patru deplasări și niciun meci jucat pe teren propriu. „Expediția” va porni duminică la Constanța și se va încheia pe 27 septembrie la Oradea

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

După două săptămâni de pauză cauzată de meciurile echipelor naționale, jucătorii au revenit la cluburi și-au pornit pregătirile pentru jocurile programate în SuperLigă sau în Cupa României.

Iar FCSB va avea un program infernal din acest punct de vedere! Echipa cipriotului Elias Charalambous are patru deplasări în doar zece zile. 

Drumul „cireșarilor” începe duminică la Constanța, acolo unde vor juca de la ora 21:45 contra campioanei Farul.

E un meci în care avem de luat o revanşă. Încă nu s-a închis rana. Eu efectiv nu ţin minte faza golului de 3-2, marcat de Louis Munteanu. Nu am văzut, nu mă uit. Pentru ce să-mi fac sânge rău? Am avut 2-0, nu avem nicio scuză pentru ce s-a întâmplat. A plecat Alibec. E o pierdere mare. Poziţia lui va fi preluată poate de Budescu. Nu mai e Borza, în rest e aceeaşi echipă. Revenirea lui Munteanu e foarte bună
- Mihai Stoica, manager general FCSB, la Orange Sport

Sibiu, Sfântu Gheorghe și Oradea

De la Constanța, Coman et Comp. revin la București și vor pleca spre Sibiu. 

Joi, pe 21 septembrie, FCSB va întâlni Hermannstadt, de la ora 19:00, în meciul restant al etapei a 5-a. 

De acolo, delegația vicecampioanei va pleca direct spre Sfântu Gheorghe, unde FCSB va juca împotriva lui Sepsi, peste trei zile, duminică, de ora 21:00.

Programul de foc continuă pentru FCSB, cu o deplasare și mai lungă. 

De această dată echipa trebuie să ajungă la Oradea, pentru primul meci din grupele Cupei României. Pe 27 septembrie vor juca cu FC Bihor de la ora 21:00.

Primul meci pe teren propriu e programat de 2 octombrie, atunci când FCSB va juca pe Arena Națională de la ora 21:00 cu Universitatea Cluj.

De ce crede Bănel Nicoliță că poate fi anul FCSB-ului: „Până acum azi lua doi, dădea afară 4 și tot așa"

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.