Altele

Afirmație sinceră după retragere: „În 24 de ore pe OnlyFans am câștigat cât în toată cariera de sportivă”

+45 Foto
Americanca Paige VanZant (29 de ani), fostă luptătoare în UFC, a dezvăluit că în 24 de ore pe platforma OnlyFans a câștigat mai mulți bani decât toată cariera de sportivă. / FOTO: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 15 septembrie 2023

Americanca Paige VanZant (29 de ani), fostă luptătoare în UFC, a dezvăluit că în 24 de ore pe platforma OnlyFans a câștigat mai mulți bani decât toată cariera de sportivă. 

Paige VanZant s-a retras din cariera de luptătoare în 2020, după ce UFC nu i-a acceptat pretențiile financiare. Americanca a decis să-și deschidă cont pe o platforma OnlyFans. Acum se laudă că a luat cea mai bună decizie din viața ei. 

FOTO. Imagini incendiare cu sportiva care s-a îmbogățit din OnlyFans

„Absolut, OnlyFans este principala mea sursă de venit. Dacă e să compar cariera de luptătoare cu asta, cred că în 24 de ore pe OnlyFans am scos deja mai mulți bani. În acest moment, revenirea în sport ar înseamna o mare pierdere financiară pentru mine”, a transmis Paige VanZant.

OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

VIDEO. Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

>

Citește și alte știri din actualitatea mondenă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.