Nationala

Contestat de impresarul lui Cîrjan, Daniel Pancu răspunde: „Eu nu umilesc pe nimeni”

Daniel Pancu, selecționerul de la U21 // sursă foto: frf.ro

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 15 septembrie 2023

Contestat public de impresarul lui Cătălin Cîrjan, Cătălin Sărmășan, selecționerul naționalei U21, Daniel Pancu, a explicat de ce nu i-a acordat mai multe minute mijlocașului de la Rapid.

La primul meci pe banca selecționatei de tineret a României, 2-3 cu Albania, Daniel Pancu l-a trimis târziu pe teren, în minutul 89, pe mijlocașul Cătălin Cîrjan, cedat în acest sezon de Arsenal la Rapid.

Acest lucru a provocat o reacție furibundă din partea impresarului Cătălin Sărmășan, cel care îl reprezintă pe Cîrjan:

„L-au acuzat pe nedrept că nu vrea să vină la echipa națională și la prima sa reapariție sub tricolor a fost introdus în teren în minutul 90, la 3-2 pentru Albania.

Un fel de bătaie de joc pentru un băiat a cărui singură «vină» e că nu bea, nu fumează, nu râde zeflemitor cum o fac cei care vin cu întârziere la programul echipei și nu se dă lovit ca să plece la el la club când își dă seama că nu va fi titular la națională”.

Contestat de impresarul lui Cîrjan, Daniel Pancu a răspuns

Chestionat depre acuzațiile impresarului, selecționerul Daniel Pancu a aplanat conflictul.

„Eu nu umilesc, nu e genul meu, nu am cum să umilesc sau să favorizez sau defavorizez vreun jucător. Nu există umilință. Pur și simplu, așa a decurs jocul. Atunci i-a venit rândul. Toți jucătorii sunt tratați la fel”, a afirmat selecționerul, conform digisport.ro.

Debut cu stângul pentru Daniel Pancu pe banca României U21

România U21 a condus 2-0 în Albania, în primul meci din campania de calificare la EURO 2025, dar a pierdut în cele din urmă, 2-3. „Tricolorii” au deschis scorul după reușita lui Grameni ('47), apoi elevii lui Daniel Pancu și-au mărit avantajul după golul lui Borza ('58).

Românii nu au putut să se bucure prea mult, de la 2-0 a început dezastrul. Shpendi ('63) a redus din diferență, apoi gazdele au egalat prin Berisha ('71), cu un șut din afara careului. Nici măcar un punct nu am obținut, Albania a dat lovitura prin Pajaziti ('88).

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.