Nationala

Jucătorul din națională criticat de Gigi Becali: „Îi sare burta peste tricou. E ca Budescu”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 16 septembrie 2023

Gigi Becali a analizat prestația României din meciurile cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0) și a criticat trei „tricolori”.

Patronul FCSB s-a declarat mulțumit de jocul naționalei lui Edi Iordănescu, dar a explicat și ce problemă a văzut la jucătorii convocați de selecționer. 

După ce s-a arătat dezamăgit de atacanții Denis Alibec și George Pușcaș, Gigi Becali l-a luat la țintă și pe mijlocașul Răzvan Marin (27 de ani), de la Empoli, declarând că nu crede că este în greutatea optimă.

Gigi Becali se ia de Răzvan Marin

„Răzvan Marin verticalizează bine jocul, dar trebuie să mai facă puțină mișcare, ca să nu mai sară burta peste tricou. Așa este. Păi, l-am văzut eu, care nu sunt specialist. Uitați-vă! Zici că e Budescu”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Show”, de la Prima Sport 2.

Nu mai trebuie să-l criticăm pe Edi Iordănescu. A învățat lecția. A zis «Trebuie să joc fotbal și să nu îmi fie frică. Dacă îmi e frică, iau bătaie». Cred că i-a fost frică, a jucat cu doi închizători cu Israel și după nu i-a mai băgat. Acum știm că nu mai trebuie să jucăm cu doi închizători. Acum vreau mai mult. Vreau locul 1 în grupă. Se poate. Avem o forță a grupului, dar e păcat că nu avem jucători de geniu.

– Gigi Becali

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.