Liga 1

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu: „Cum să ne obligi să facem ceva pe banii noștri? De asta lumea îl regretă pe Sandu”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 16 septembrie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a lansat noi critici la adresa lui Răzvan Burleanu.

Omul de afaceri l-a comparat pe actualul președinte al FRF cu predecesorul lui și a explicat diferența dintre cei doi, criticându-l pe actualul șef al fotbalului românesc.

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu: „Cum să ne obligi să facem ceva pe banii noștri?”

„Era mai bine pe vremea lui Mircea Sandu. El avea un talent, o șmecherie, o înțelepciune. Nu mă interesează dacă făcea sau nu combinații, dar nu se credea stăpân. El zicea «Voi sunteți stăpânii, voi vă spuneți părerea». 

Și mă suna pe mine și pe alții. Zicea «Faceți cum vreți voi». Burleanu e băiat cuminte, dar mă enervează când e obraznic și se impune. El zice «Nu, domnule, voi faceți ce vreau eu!». Avem Comisie de Integritate, iar el zice «Eu dau ordine Comisiei. Eu decid cine să vină sau nu܏».

Iar cea mai gravă problemă e cu asta «Vă obligăm să jucați cu un jucător U21». Putea și el să zică «Am văzut că ești supărat cu regula U21. Hai să mai întreb și pe alții. Dacă nu vreți, nu mai oblig».

Nu mai vrea nimeni. Putea să spună «Nu vreți? Bine, nu mai bagăm. Scoateți regula, că nu vor oamenii». Dar el nu face asta. Spune «Nu, domnule! Eu vă oblig pe voi. Vă învăț cum să scoateți bani, cum să faceți. Eu sunt stăpân și voi sunteți sclavi». Asta se face cu tiranie. 

Și Mircea Sandu comanda în Comitetul Executiv, dar Comitetul Executiv făcea ce voiam noi. El îi cheamă și spune «Hai, votați!». Nici nu ne anunță ce vrea. «Hai, votați!». Toată lumea de acord. Ce contează Becali, care bagă milioane de euro?

Acum vezi ce se întâmplă? Că oamenii îl regretă pe Mircea Sandu. Tu ne obligi pe noi? Ești un copil. Vrei tu, un copil, să fii stăpân peste noi? Asta nu se poate decât cu tiranie. Ești nebun? Tu ai ceva la cap? 

Cum să ne obligi să facem ceva pe banii noștri? Vă dați seama ce mizerii poate să facă? Tace lumea... Oamenii bagă bani, dar sunt sclavi. Nu vă obligă Burleanu pe voi! Noi îi comandăm lui ce ne place și el pune în aplicare! Noi comandăm fotbalul! Aleșii sunt slujitorii celor care-i aleg”, a declarat Becali la „Fotbal Show”, de la Prima Sport 2.

VIDEO Mihai Teja a răspuns întrebării „Te lasă Gigi Becali să lucrezi la FCSB?”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.