Liga 1

Faza zilei în SuperLigă » Politic a reușit un dribling de mare clasă: „Puțini pot așa ceva! Fotbalist”

+16 Foto
Dribling de efect al lui Dennis Politic în Dinamo - FCU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 16 September 2023

Dinamo a pierdut meciul cu FCU Craiova, scor 0-1, dar unul dintre „câini”, mijlocașul lateral Dennis Politic (23 de ani), a reușit faza etapei.

Două faze de o calitate deosebită au marcat duelul dintre Dinamo și FCU Craiova. În primul rând, golul înscris de William Baeten, o execuție de toată frumusețea grație căreia oltenii au plecat cu 3 puncte de pe Arena Națională.

Faza zilei în SuperLigă: dribling superb al lui Dennis Politic în Dinamo - FCU Craiova

Înainte de acel moment, în minutul 19, Dennis Politic le-a luat ochii tuturor. Amzăr a încercat să-i paseze lui Politic la firul ierbii, dar mingea s-a ridicat de la pământ după o intervenție a unui adversar.

Nicio problemă pentru Politic, care și-a depășit adversarul direct, pe Leo Lacroix, cu un dribling de efect. Dinamovistul a reușit o piruetă în viteză, în care a preluat mingea cu călcâiul drept, apoi a împins-o pe lângă adversar din întoarcere, cu piciorul stâng.

Politic a avansat până în careul advers, unde Lacroix s-a repliat și a trimis balonul în corner.

Faza a început să circule rapid pe rețelele de socializare și a adunat peste 3.000 de aprecieri pe contul de Instagram al SuperLigii. Mai mulți colegi ai lui Politic au apreciat postarea, iar portarul Filip Dujmovic chiar a distribuit-o pe contul personal, alături de un emoticon sugestiv:

Ovidiu Herea: „Puțini reușesc un astfel de dribling”

Driblingul reușit de Politic l-a impresionat pe fostul atacant Ovidiu Herea. 

„Este un dribling de fotbalist, pe care puțini îl reușesc. Am văzut că și în a doua repriză a avut o acțiune foarte frumoasă. Este printre puținii jucători care mișcă la Dinamo în momentul ăsta.

Nu este primul meci în care are o evoluție bună, este un câștig pentru Dinamo, un jucător bun pentru nivelul Ligii 1”, a comentat acesta la OrangeSport.

Tot despre Dinamo - FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.