Campionate

Barcelona, show într-un meci al premierelor » Joao Felix și Joao Cancelo au „spart gheața” în tricoul catalanilor

+9 Foto
Barcelona a obținut o victorie categorică în fața lui Betis Sevilla, scor 5-0, în runda cu numărul 6 din La Liga. / FOTO: Getty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 septembrie 2023

Barcelona a obținut o victorie categorică în fața lui Betis Sevilla, scor 5-0, în runda cu numărul 6 din La Liga.

Barcelona a turat motoarele în cursa pentru apărarea titlului cucerit sezonul trecut. Xavi, antrenor pregătit pentru semnarea prelungirii contractului, a primit sâmbătă o mulțime de vești bune.

„Rebelul” Joao Felix a marcat primul gol în tricoul catalanilor. Golgeterul Robert Lewandowski a punctat și el înaintea pauzei.

Barcelona, prestație stelară în meciul cu Betis

Dominarea a fost și mai clară după reluare. Ferran Torres (62'), Raphinha (66') și Joao Cancelo (81') au stabilit rezultatul final.

Și pentru fundașul împrumutat de la Manchester City este prima reușită la noua echipă.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Barcelona - Betis

Barcelona urcă pentru moment pe primul loc în La Liga, cel puțin până la duelul de duminică, Real Madrid - Real Sociedad, și este pregătită pentru debutul în grupele Ligii Campionilor. Marți, de la ora 22:00, catalanii primesc vizita lui Antwerp, campioana Belgiei.

Caseta meciului Barcelona - Betis Sevilla 5-0

Barcelona e pe locul 3 în La Liga, dar cu o victorie poate urca provizoriu pe locul 1, cel puțin până la meciul lui Real Madrid. Catalanii au 10 puncte în 4 meciuri. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.