Liga 1

Fanii FCSB mai au de așteptat » Când poate debuta Cristi Ganea

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Furnigă (video)  —  sâmbătă, 16 septembrie 2023

Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit despre situația fundașului stânga Cristi Ganea (31 de ani).

Apărătorul a fost prezentat la FCSB pe 6 septembrie și se antrenează alături de colegii săi. Totuși, antrenorul roș-albaștrilor spune că Ganea nu este încă la capacitate maximă.

VIDEO Elias Charalambous, detalii despre situația lui Cristi Ganea

>

 „Ganea se antrenează cu noi de la început. Are o atitudine bună. Știți ca nu a prea a jucat la Panathinaikos. Are nevoie de ritm și trebuie să o ia ușor ușor pentru a ajunge la capacitate maximă. La cum se antrenează, cred că în curând va fi la 100%. 

Nu pot spune exact când. El se antrena în Grecia, dar nu are niciun meci în picioare. Iar asta e cel mai important. Când se va simți apt 100%, vom încerca să-i dăm șansa să joace. Probabil că nu va fi în lot pentru acest meci, dar cred că etapa viitoare îl veți vedea”, a declarat Elias Charalambous.

Cristi Ganea: „Am ales cel mai mare club din România”

Ganea a ajuns în România pe 5 septembrie și a dezvăluit că a refuzat câteva oferte din Grecia pentru a semna cu FCSB. 

 „Am avut câteva oferte din Grecia, dar am ales cel mai mare club din România și asta mă face mândru. A contat și echipa națională, dar în primul rând sunt bucuros că sunt sănătos. Abia aștept să încep antrenamentele, să joc 3-4 meciuri pentru a fi în formă maximă, apoi mă voi gândi și la echipa națională.

Sunt bine de aproximativ două luni, doctorii mi-au spus că sunt OK și pot relua activitatea. Sunt bine, dar am nevoie de 2-3 săptămâni de antrenamente puțin mai grele, și de 2-3 meciuri pentru a fi în formă maximă”, a explicat fundașul lateral. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.