Liga 1

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”

Vlad Mihai Toma, un mijlocaș central în vârstă de 16 ani, va fi în lotul celor de la FCSB pentru meciul cu Farul.

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 16 septembrie 2023

Vlad Mihai Toma, un mijlocaș central în vârstă de 16 ani, va fi în lotul celor de la FCSB pentru meciul cu Farul din runda #9 a Superligii. 

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Toma e un puști talentat de la academia FCSB, „decar” și căpitan la România U17. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că acesta va face deplasarea la Ovidiu, pentru confruntarea cu Farul. 

Mihai Toma, în lot pentru Farul - FCSB: „E un fel de Verratti”

„Noi îl avem în lot probabil, duminică, pe Mihai Vlad Toma, care are 16 ani. S-a pregătit excepţional, a fost la echipa naţională (n.r. - România U19) şi a dat un gol de senzaţie, din lovitură liberă. Când dai gol de la 25-30 de metri, nu mai contează ce vârstă ai, contează că ești fotbalist. 

Joacă orice de la mijloc în sus. Este un Verratti, dacă vrei. Este un jucător micuţ, dar inteligent, cu maturitate în exprimare şi care a arătat foarte bine. Este pe merit în primii 20, la momentul ăsta. Chiar dacă are o vârstă fragedă. 

Stă în cameră cu Creţu, căruia i se adresează cu «tăticu'». Creţu e mai mare cu 18 ani decât el!”, a precizat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

Mihai Toma a fost rezervă și etapa trecută, în meciul FCSB - Universitatea Craiova 3-0. 

VIDEO. Golul marcat de Mihai Toma în amicalul Polonia U17 - România U17 3-2 din august

Mai multe articole despre Farul - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.