Liga 1

Farul n-a comercializat bilete pentru meciul cu FCSB » Fanii s-au revoltat: „S-au dat pe sub mână!” + Explicațiile conducerii dobrogenilor

Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru meciul cu FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Sebastian Vasile  —  Sunday, 17 September 2023

Pentru meciul cu FCSB, care se va disputa în această seară, de la ora 21:45, Farul a luat o decizie surprinzătoare: nu vinde bilete!

Conducerea Farului a decis să nu vândă tichete pentru disputa care se anunță a fi una foarte interesantă.

Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru meciul cu FCSB

La fel ca în sezonul trecut, când Farul a întors-o pe FCSB și a cucerit titlul, clubul a luat această decizie din două motive. În principal, Farul s-a temut că suporterii FCSB ar fi putut achiziționa mai multe bilete decât cele prevăzute pentru sectorul destinat oaspeților. Pe lângă aceasta, există o cerere considerabilă din partea unor oameni influenți din Constanța. 

Astfel, la meci vor putea asista cei 2.500 de fani ai Farului care au abonamente, plus 260 de suporteri FCSB. Restul de aproximativ 1.700 de locuri vor fi oferite de Farul sub formă de invitații pentru persoanele apropiate de club.

Tiberiu Curt, vicepreședintele celor de la Farul Constanța, a lămurit situația pentru GSP.ro: „Într-adevăr nu au fost puse bilete în vânzare. Au mai rămas doar câteva sute de bilete disponibile, care vor fi date celor apropiați clubului. Stadionul este aproape plin din numărul de abonați. Suporterii Stelei (n.r. - FCSB) au primit bilete, cum era normal. Asta este situația”.

Fanii Farului s-au revoltat după decizia clubului: „S-au dat pe sub mână, la neamuri!”

„Atenție! Nu vor fi case de bilete deschise la stadion!”, a fost anunțul făcut de Farul pe rețelele sociale. Fanii lui Farul s-au revoltat după decizia dobrogenilor:

  • „Bilete nu se vând? Ca de fiecare dată, când joacă cu FCSB nu sunt bilete”.
  • „Dacă am avea și bilete ne-am vedea din nou pe stadion”.
  • „Biletele s-au dat pe sub mână, la neamuri. Noroc că am abonament”
  • „Și de unde cumpărăm bilete?”

Farul - FCSB, supermeci la Ovidiu

Deţinătoarea titlului are un început de sezon mai puţin reuşit, doar 3 victorii în 7 meciuri, în rest 4 înfrângeri. De partea cealaltă, roş-albaştrii se deplasează la Ovidiu având un moral ridicat, dat de startul excelent de campionat, 18 puncte câştigate din 21 posibile. 

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 34 de ori în principala competiţie internă, de 8 ori s-au impus dobrogenii, de 22 de ori au învins bucureştenii, iar alte 4 partide s-au terminat la egalitate.

  • Palmares cu Farul gazdă: 17 jocuri - 4 victorii Farul, 3 remize, 10 succese FCSB.
  • Cea mai recentă dispută a avut loc pe 21 mai 2023, Farul - FCSB 3-2, rezultat care le-a asigurat constănţenilor locul 1 la finalul ediţiei 2022/23.
  • Gheorghe Hagi vs FCSB în toate competiţiile: 29 de jocuri - 7 victorii, 3 remize, 19 înfrângeri.
  • Niciunul dintre cele 29 de dueluri nu s-a terminat fără gol marcat. În schimb, în 16 dintre aceste partide s-a înscris de cel puţin 3 ori.
  • 31 de jucători a utilizat Farul în ediţia curentă (13 străini), cei mai mulţi dintre toate competitoarele.
  • Roş-albaştrii s-au bazat pe 22 de fotbalişti, singurul debutant pe prima scenă fiind Siyabonga Ngezana.
  • 3 goluri, 4 pase decisive şi un penalty scos sunt reuşitele lui Florinel Coman din acest campionat, el fiind jucătorul cu cele mai multe contribuţii ofensive din tabăra oaspeţilor.

VIDEO. Budescu a prefațat partida cu FCSB: „Eu cred că suntem favoriți, jucăm acasă și asta ne avantajează”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.