Liga 1

Florin Răducioiu o scoate din lupta la titlu: „Am semne de întrebare” + Mesaj pentru vedeta echipei: „Îl ador, dar cu răsfăţul nu faci nimic”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 17 September 2023

Florin Răducioiu a analizat-o pe Universitatea Craiova, după 2-1 cu Sepsi, și spun că nu o vede ca pe una dintre echipele care se poate bate la titlu.

Fostul fotbalist al Generației de Aur a lăudat jocul formației lui Laurențiu Reghecampf, dar spune că nu crede că oltenii vor avea forța să lupte pentru primul loc.

Florin Răducioiu nu crede în șansele Universității Craiova: „Nu este o echipă despre care putem spune că se poate bate la titlu”

„Mie îmi place Universitatea Craiova și îmi place de Reghecampf. Sper să aibă continuitate în rezultate, dar asta nu se obţine oricum. Trebuie determinare și trebuie să se obișnuiască cu presiunea.

Dar Universitatea Craiova nu este o echipă despre care putem spune că se poate bate la titlu. Numai continuitatea o poate transforma într-o echipă care să arate că poate lua titlul. Vom vedea dacă va fi o echipă cu personalitate, dar am semne de întrebare din cauza lotului. Nu văd ca echipa să aibă acea concentrare în fiecare meci”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport.

Mesaj pentru Alexandru Mitirță

Fostul jucător a avut și un mesaj pentru Alexandru Mitriță (28 de ani) și spune că așteaptă mai mult de la extrema care a revenit în vară la Universitatea Craiova.

„Aştept mai mult de la Mitriţă. E un fotbalist pe care îl ador! A avut câteva acţiuni interesante cu Sepsi, dar cu răsfăţul nu faci nimic. Trebuie să pui în slujba echipei toate calităţile. Cu răsfăţul nu faci nimic, nu poţi să te baţi la titlu”, a adăugat Florin Răducioiu. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.