Liga 1

Brebeanu a demisionat şi acuză conducerea Gloriei Buzău

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

„Decizia este irevocabilă, voi mai sta până când Adunarea Generală din 26 iunie va desemna o nouă persoană care să mă înlocuiască, dar nu mai mult de atât”, a declarat fostul preşedinte Aurel Brebeanu, care a mai spus că demisia survine ca urmare a unor motive personale.

În realitate, Brebeanu a demisionat pentru că patronul Constantin Bucur a decis să-l păstreze pe banca tehnică şi în sezonul viitor pe Ştefan Stoica. Între cei doi exista un conflict mai vechi, care s-a acutizat înaintea partidei cu Pandurii Tîrgu Jiu, când Ştefan Stoica i-a exclus din lot pe Claudiu Ionescu şi Valentin Ioviţă.

„Nu existau motive să facă ce a făcut atunci. Lui Ioviţă i-a controlat telefonul şi a văzut că ultimul număr apelat a fost cel al fostului antrenor, Viorel Ion şi s-a gândit că jucătorul îl „lucrează”. Iar pe Claudiu s-a supărat pentru că la un antrenament s-a luat la ceartă cu Simion şi Tudose, cărora le-a reproşat neimplicarea la antrenamente. Erau astea motive să fie excluşi din lot doi jucători importanţi, înaintea unui meci cu o astfel de miză?”, a spus Brebeanu, care l-a mai acuzat pe Stoica şi că trecea întotdeauna peste deciziile lui şi-i suna în chestiuni care priveau echipa fie pe Gigi Becali, fie pe patronul Constantin Bucur.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.