Gimnastica

Surpriză pentru o campioană europeană » A fost cerută în căsătorie la Veneția

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 17 septembrie 2023

Steliana Nistor (33 de ani), campioană europeană în 2008 și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice cu echipa României, a spus da” după ce partenerul său a cerut-o de soție.

Steliana Nistor a împlinit 33 de ani pe 15 septembrie, iar partenerul său i-a pregătit o surpriză la Veneția. Constantin Popescu activează în domeniul artei și a cerut-o în căsătorie pe fosta gimnastă într-un oraș încărcat de semnificații.

Istoria lor a început în mediul online. „Povestea noastră a început în urmă cu ceva timp pe social media", a spus fosta gimnastă pentru publicația sibiană "Turnul Sfatului". 

Pentru că viitorul soț al Stelianei locuiește în Austria, cei doi au avut de așteptat până s-au văzut față în față. „Din momentul întâlnirii pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Suntem destinați unul celuilalt", a mai spus fosta gimnastă pentru sursa citată.

Medalii de toate culorile

Născută la Sibiu, Steliana a făcut parte din echipa României, campioană europeană în 2008, dar și din cea medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing. 

Steliana Nistor în 2007 la Campionatele Mondiale FOTO Imago Images

Ea are în palmares și medalii individuale: un argint la bârnă și unul la individual compus în cadrul Campionatelor Mondiale din 2007. 

La Campionatele Europene a cucerit două medalii de argint la paralele și un bronz la bârnă. După activitatea sportivă s-a dedicat antrenoratului.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.