Liga 1

Adrian Șut a zâmbit cu subînțeles când a fost întrebat dacă a fost penalty: „A fost o lovitură, nu știu cât de tare, dar a fost”

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 17 septembrie 2023

Adrian Șut (24 de ani), cel care a obținut penalty-ul ușor acordat de Colțescu în Farul - FCSB 0-1, a comentat acea fază și a analizat felul în care s-a desfășurat jocul de la Ovidiu.

Un gol înscris de la punctul cu var a stabilit scorul final din Farul - FCSB. Adrian Șut a obținut un penalty controversat în minutul 56, unul contestat serios de gazde, în urma unui contact cu Tudor Băluță.

În duelul pentru minge, cei doi s-au ciocnit, piciorul drept al lui Șut în piciorul stâng al lui Băluță. Duelul este ușor și nu este clar cine l-a inițiat.

Adrian Șut, despre penalty-ul obținut în Farul - FCSB 0-1

La final de meci, Șut a fost întrebat despre acea fază. El a zâmbit cu subînțeles și a afirmat la PrimaSport:

>

„Am vrut să dau pasă cu călcâiul la Comi (n.r. - Florinel Coman). A fost o lovitură, nu știu cât de tare, dar a fost. Am căzut, cred că s-a și auzit când mi-a dat în picior. 

Nu știu să vă zic, nu sunt arbitru. Pot să vă zic că a fost contact. Le-am zis și în teren că a fost contact. Dacă a decis așa, cred că s-a verificat și la VAR și s-a văzut că a fost penalty”.

Referitor la meci, „închizătorul” de la FCSB a aprecizat că a fost „o partidă dificilă, nu am reușit să ne facem jocul. Nu cred că am făcut un joc foarte bun, dar am dat dovadă de caracter, am reușit să câștigăm ca o echipă mare”.

„Ne-am maturizat, au venit jucători cu experiență și asta ne ajută foarte mult. Când nu ne iese jocul, avem jucători cu calitate în față, care fac diferența”, a completat Șut.

Mă bucur că sunt apreciat pentru munca mea, pentru randamentul de pe teren. E important să fii lăudat, dar să rămâi cu picioarele pe pământ. Mă așteptam să am o creștere, sunt un jucător serios și cred că de asta a venit perioada bună.

Orice jucător își dorește să prindă echipa națională, este o mândrie să joci pentru România. Dacă voi fi convocat, voi fi prezent și mândru de această convocare.

Urmează 3 meciuri dificile, dar mergem la victorie în toate 3. Trebuie să câștigăm toate meciurile.

- Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Tot despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.