Opinii

Două kitsch-uri: Colțescu și Budescu

Editorial Dan Udrea

Articol de Dan Udrea  —  luni, 18 septembrie 2023

1. Penalty-ul acordat de Colțescu nu e inventat, dar nici nu e penalty! Contact există, dar nici măcar la baschet nu se penalizează orice contact. Mai mult, Șut vine în piciorul lui Băluță și oricum mingea îi rămăsese în spate. „Penalty ușor acordat” e o caracterizare indecentă pentru eroarea lui Colțescu!

>

2. Până și lui Șut i-a fost greu să argumenteze la flash-interviu în favoarea deciziei lui Colțescu. „Nu sunt arbitru ca să vă spun dacă aș fi dat penalty”. Un penalty 100% e penalty din perspectiva tuturor. Dacă are dubii și Șut, atunci Colțescu să-și prezinte scuze pentru că a viciat meciul!

3. Hagi, dar și alții se întreabă de ce n-a intervenit VAR. Simplu: fiindcă pentru Colțescu, acel contact banal și total întâmplător e penalty. VAR nu avea ce să-i arate suplimentar, în afară de ceea ce văzuse el.

4. Despre fotbalul jucat nu sunt prea multe de spus. Nu mi-a plăcut meciul, dar mi-au plăcut Ngezana și parada lui Aioani la șutul lui Compagno. 

5. Cu fiecare meci în care joacă, Budescu devine tot mai penibil. Ca joc e o piatră de moară, vorba lui Ionuț Angheluță în comentariul de la Digi. Simularea lui din final de meci, dar mai ales înjurăturile scabroase la adresa arbitrilor dovedesc că Budescu nu mai e fotbalist. E un kitsch.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.