Liga 1

MM Stoica s-a întrecut în jigniri cu un suporter, după Farul - FCSB: „Am dus-o mai bine la pușcărie decât tu acasă!”

MM Stoica s-a întrecut în jigniri cu un suporter după Farul - FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 18 septembrie 2023

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, s-a certat cu un suporter după victoria obținută de vicecampioană pe terenul Farului, scor 1-0.

FCSB a învins-o pe Farul profitând de un penalty dictat ușor de Sebastian Colțescu. Spectatorii prezenți la Ovidiu s-au considerat nedreptățiți. După fluierul final au cerut explicații de la Mihai Stoica, oficialul oaspeților.

VIDEO. Mihai Stoica, jigniri cu un suporter după Farul - FCSB: „Dă-te-n c***t!”

Unul dintre fanii Farului a depășit limita și a strigat către Stoica: „Pușcăriașule, țărănoiule!”.

Replica a venit în aceeași notă: „Lasă-mă cu pușcăria, frate, că am dus-o mai bine la pușcărie decât ai dus-o tu acasă!”.

>

Ambele tabere au trecut la jigniri. Oficialul celor de la FCSB a fost întregistrat strigând: „Dă-te-n c***t! Țărănoilor, ciocu' mic!”.

Toată scena s-a petrecut în fața autocarului celor de la FCSB, în prezența jandarmilor. Zeci de copii, veniți pentru autografe, au asistat la dialogul reprobabil.

Mihai Stoica a fost încarcerat între 4 martie 2014 și 15 februarie 2016, condamnat la trei ani și sase luni de închisoare în „Dosaul Transferurilor”. A ispășit doar un an și 10 luni din pedeapsă, înainte de a fi eliberat. 

Mihai Stoica: „Dacă nu e contact, nu e penalty. Doar că e contact”

Din autocar, Mihai Stoica a continuat disputa legată de arbitraj. Deși fostul arbitrul Adrian Porumboiu a fost tranșant, decizie greșită a lui Colțescu, oficialul celor de la FCSB a scris pe Facebook: „Dacă nu e contact, nu e penalty. Doar că e contact”.

VIDEO. Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB

>

Tot despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.