Liga 1

Care crede Basarab Panduru că e punctul slab la FCSB: „Acolo au o grămadă de probleme!”

+36 Foto
FCSB s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 1-0. Basarab Panduru nu e deloc impresionat de cuplul de fundași centrali de la roș-albaștri.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 18 septembrie 2023

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul, scor 1-0, în runda #9 din Superliga. Basarab Panduru nu e deloc impresionat de cuplul de fundași centrali de la roș-albaștri și crede că acesta e punctul slab al echipei.

După accidentarea lui Vlad Chiricheș, în centrul apărării s-a format un nou cuplu de stoperi, Ngezana-Dawa. Chiar dacă FCSB nu a primit gol în precedentele două etape, 3-0 cu CSU Craiova și 1-0 cu Farul, Panduru susține că vicecampioana va avea mari probleme în momentul în care va fi atacată serios de un adversar.

Panduru, după Farul - FCSB: „Cu Dawa și Ngezana au o grămadă de probleme”

„În momentul ăsta sunt meciuri pe care FCSB le câștigă și pentru că adversarul are frică de FCSB. E echipa cea mai în formă, e pe primul loc. Dar cu Dawa și Ngezana au o grămadă de probleme cei de la FCSB dacă îi atacă cineva. 

OK, nu au primit goluri, dar părea că foarte repede ajung cei de la Farul la poarta celor de la FCSB. Stai să vedem că urmează două deplasări și nu sunt deloc ușoare pentru FCSB”, a spus Panduru în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Urmează încă 3 deplasări pentru FCSB

De la Constanța, Coman et Comp. revin la București și vor pleca spre Sibiu. Joi, pe 21 septembrie, FCSB va întâlni Hermannstadt, de la ora 19:00, în meciul restant al etapei a 5-a. De acolo, delegația vicecampioanei va pleca direct spre Sfântu Gheorghe, unde FCSB va juca împotriva lui Sepsi, peste trei zile, duminică, de ora 21:00.

Programul de foc continuă pentru FCSB, cu o deplasare și mai lungă.

De această dată echipa trebuie să ajungă la Oradea, pentru primul meci din grupele Cupei României. Pe 27 septembrie vor juca cu FC Bihor de la ora 21:00.

Primul meci pe teren propriu e programat de 2 octombrie, atunci când FCSB va juca pe Arena Națională de la ora 21:00 cu Universitatea Cluj.

VIDEO. Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB

>

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Farul - FCSB

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.