Liga 1

Cea mai sexy fană a Farului, reacție dură: „Prea de tot”

+29 Foto
Andreea Bododel/ foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 18 septembrie 2023

Andreea Bododel, fosta soție a lui Tibi Bălan și celebră susținătoare a Farului, a reacționat pe Instagram după înfrângerea echipei constănțene cu FCSB, scor 0-1.

FCSB a marcat unicul gol al meciului prin Olaru, care a transformat un penalty controversat dictat de arbitrul Sebastian Colțescu. Adrian Șut a fost atins în careu de Tudor Băluță, a căzut și s-a tăvălit pe jos, iar „centralul” nu a ezitat.

Andreea Bododel: „Penalty-ul a fost pomană. Prea de tot”

Andreea Bododel a reacționat dur și a criticat arbitrajul pe rețelele de socializare.

„N-am ajuns noi de prea multe ori în careu, dar nici FCSB n-a facut mare meci. Și penalty-ul ăla a fost pomana curată… prea de tot!”, a scris Andreea Bododel pe Instagram.

>

Andreea Bododel, de la FCSB, la Farul

„Până să devin «faristă», Steaua a fost echipă cu care am ținut. Din cauza sau datorită, încă nu știu ce sa zic. Și era echipa lui Becali. Deci, Steaua este FCSB. Eu nu am cunoscut altă Steaua”, spunea în trecut Andreea Bododel.

Andreea s-a născut pe 30 noiembrie 1989 în Medgidia, județul Constanța și a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. A studiat ulterior Dreptul la Universitatea „Ovidius”. Tibi Bălan și Andreea Bododel, fostă animatoare, au împreună un copil în vârstă de 10 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an, aceștia divorțând la începutul anului 2015

+42 Foto
Andreea Bododel

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.