Liga 1

Mihai Rotaru, criticat din interior după plecarea lui Reghecampf: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali”

Mihai Rotaru

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 18 September 2023

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a comentat plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la echipa condusă de Mihai Rotaru.

Badea l-a felicitat pe Reghecampf pentru faptul că și-a inclus o clauză în contract, apoi a descris patronii din România drept „confictuali și imprevizibili”, în categoria aceasta intrând și Mihai Rotaru.

Formația la care va ajunge Laurențiu Reghecampf este Al Riyadh, nou promovată în Arabia Saudită, după ce clauza de 300.000 de euro din contractul cu Universitatea Craiova i-a fost achitată.

Pavel Badea: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali, de imprevizibili, iar Mihai Rotaru nu face notă discordantă”

„Având în vedere faptul că este clauză contractuală și că ea poate fi plătită, nu putem să îi imputăm nimic lui Reghecampf. Gândiți-vă că Neagoe a făcut același lucru cu Universitatea Cluj și nu le-a convenit celor de la Cluj, însă exista un contract. Același lucru se întâmplă și cu noi acum. 

Dacă este să plece și are acea clauză stipulată și i se plătește rezilierea, la revedere, nu putem spune nimic. Însă e o pierdere importantă pentru noi. Este un antrenor cu experiență, care a reușit să se impună în fața grupului și va fi foarte greu de găsit un alt antrenor în această perioadă scurt de timp pentru a îndeplini toate condițiile pentru un club ca Universitatea Craiova.

Eu cred că și-a întocmit un contract foarte bun, cred că și-a luat anumite doze de precauție în contractul pe care l-a întocmit Reghecampf pentru a avea posibilitatea să fie acoperit pe orice situație se poate ivi în relație cu patronii din România. 

Știm foarte bine că patronii din România sunt extrem de conflictuali, extrem de imprevizibili, iar Mihai Rotaru nu face notă discordantă față de ceilalți”, a declarat Pavel Badea, potrivit Prosport.

Pavel Badea / Captură GSP Live

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.