Liga 1

Istvan Kovacs a comis-o grav în Gruia » Două penalty-uri neacordate pentru Petrolul în meciul cu CFR Cluj

+8 Foto
Faultul comis de Arlind Ajeti în CFR Cluj - Petrolul. Foto: Captură Digi Sport

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 18 September 2023

Minutul 32 al partidei dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești a avut în prim plan o fază controversată, în urma căreia prahovenii au cerut lovitură de la 11 metri. 

Portarul Răzvan Sava l-a împiedicat pe Alexandr Musi să joace mingea, lovindu-l cu piciorul, dar Istvan Kovacs a rămas impasibil.

FOTO. Petrolul a cerut penalty în prima repriză a meciului cu CFR Cluj

+8 Foto
Foto: Captură Orange Sport

Mingea a fost reluată cu capul, de la 13 metri, de Bart Meijers, fundașul central olandez al ploieștenilor. Balonul a fost respins în lateral de Răzvan Sava, portarul celor de la CFR Cluj

În a doua jumătate a primei reprize a partidei din Gruia a avut loc o fază controversată în careul celor de la CFR Cluj. Căpitanul „lupilor galbeni”, Valentin Țicu, a centrat din lovitură de la colțul terenului. 

Imediat după aceea, goalkpeer-ul oaspeților a avut un atac imprudent asupra lui Alexandru Musi, mijlocașul împrumutat de Petrolul de la FCSB. „Centralul ” partidei, Istvan Kovacs, nu a dictat însă lovitură de la 11 metri. Nici din camera VAR, acolo unde se află Horia Mladinovici, nu a venit vreo intervenție. 

FOTO. Petrolul a solicitat penalty și în a doua parte a meciului cu CFR Cluj

Prahovenii au cerut penalty și în a doua repriză, în minutul 48. Același Valentin Țicu a centrat din corner, iar Paul Papp a reluat cu capul de la 11 metri. Balonul a ajuns la Pedro Justiniano, fundașul dreapta al ploieștenilor, care i-a luat fața lui Arlind Ajeti, unul dintre stoperii clujenilor. 

+8 Foto
Foto: Captură Orange Sport

În acel moment, albanezul din defensiva lui CFR Cluj a intrat prin alunecare la fotbalistul Petrolului, călcându-l clar cu crampoanele pe glezna dreaptă. Nici de această dată arbitrul Istvan Kovacs și cel din camera VAR, Horia Mladinovici, nu au avut vreo reacție, lăsând jocul să continue. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.