Liga 1

Florin Pîrvu, contrat DUR din studio, după CFR - Petrolul: „Discurs de antrenor de echipă mică!” » Afirmațiile care au provocat indignare

Florin Pîrvu // foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  luni, 18 septembrie 2023

Spre deosebire de discursul frontal al președintelui Claudiu Tudor, Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, a avut o reacție mult mai temperată după eșecul cu CFR Cluj, 0-1. Tehnicianul „găzarilor” și-a felicitat jucătorii pentru jocul curajos etalat în Gruia și a evitat să intre prea mult în polemica uriașă iscată de arbitrajul lui Istvan Kovacs.  

„Aș vrea să-mi felicit băieții, am avut atitudine, spirit, asta le-am cerut înainte de meci. Repet, aș vrea să-i felicit, pe această cale. Dacă mergeți în vestiar, o să vedeți că sunt toți cu capetele plecate. Ne-au scăpat punctele printre degete...

Nu vreau să intru în amănunte (n.r. - legate de arbitraj), înțeleg că sunt două penalty-uri care n-au fost date în favoarea noastră. Poate vor fi verificate (n.r. - de specialiștii în arbitraj)”. 

Florin Pîrvu: „Rezultatul nu ne mulțumește, dar atitudinea trebuie să rămână”

„Dar Petrolul a arătat ca o echipă puternică, am spus că venim aici pentru a juca și a lua puncte! Nu am reușit, dar jocul a fost solid, iar asta îmi dă încredere pentru meciurile următoare. 

E clar că rezultatul nu ne mulțumește, dar atitudinea trebuie să rămână. Urmează meciuri grele și avem nevoie de acest lucru. Lucrurile sunt în regulă în acest moment, nu avem nicun fel de problemă. Au revenit jucătorii care era accidentați, un luru îmbucurător pentru noi. Suntem OK

Pentru noi, e un an de tranziție. Obiectivul? Ne dorim să fim mai bine decât în sezonul trecutt Trebuie să rămânem motivați și să avem în continuare același spirit. Felicit încă o dată echipa pentru determinare și pentru faptul că au crezut până în ultimul minut”, a spus Pîrvu. 

Remus Răureanu a intervenit: „Discurs de antrenor de echipă mică!”

Aflat în studioul „Fotbal Club”, jurnalistul GSP Remus Răureanu i-a dat replica lui Pîrvu: 

„Discurs de antrenor de echipă mică! Își felicită jucătorii încontinuu... el felicită o echipă care a pierdut?! Ce vor înțelege jucătorii? Că, indiferent dacă pierd, antrenorul îi felicită și le spune că lucrurile sunt în regulă?”. 

VIDEO Istvan Kovacs a refuzat un penalty clar Petrolului în Gruia

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.