Liga 1

Mihai Rotaru a găsit antrenor după plecarea bruscă a lui Laurențiu Reghecampf!

Mihai Rotaru

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 19 September 2023

Din informațiile Gazetei, pentru a asigura interimatul după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru va apela din nou la Corneliu Papură (50 de ani). Antrenorul echipei secunde, posesor al licenței Pro, a mai stat pe banca alb-albaștrilor în trei rânduri.

Universitatea Craiova se mobilizează în urma „șocului Reghecampf”. După ce antrenorul numit în iulie și-a găsit un contract foarte bun în Arabia Saudită și a decis să-i lase pe olteni în plin sezon, patronul Mihai Rotaru s-a hotărât pe mâna cui va da echipa în perioada următoare.

Staff-ul lui Laurențiu Reghecampf rămâne. Corneliu Papură promovat

Luni, când a primit de la Reghe solicitarea de reziliere a contractului, omul de afaceri declarase pentru Fanatik că „antrenamentul de marți va fi condus de actualul staff, care va rămâne la echipă”. Adică de secunzii Dragoș Bon, Ionuț Stancu și de antrenorul cu portarii, Daniel Tudor. 

Prosport anunța luni seară că oltenii vor conta pe Corneliu Papură pentru a-l înlocui pe Reghecampf.

Sursele Gazetei confirmă informația: Papură va rămâne pe banca Universității ca interimar până va fi găsit un înlocuitor.

Corneliu Papură a fost mai bun decât Victor Pițurcă!

Corneliu Papură

Antrenor la echipa secundă a Universității, Papură a mai condus echipa în trei perioade. Tot ca interimar. Între 15 aprilie și 31 august 2019, a stat pe bancă 20 de meciuri și a realizat o medie de 1,65 puncte. 

El a revenit în ianuarie 2020, pentru 7 partide, perioadă pe care a încheiat-o cu o medie de 1,71 puncte/meci, mai bună decât a lui Victor Pițurcă (1,69 puncte), pe care-l înlocuise. Iar între 10 noiembrie 2020 și 30 ianuarie 2021, la ultimul „descălecat”, a bifat 11 partide (medie 1,45 puncte).

Comunicarea, problema lui Corneliu Papură

Fost fundaș al Universității, posesor al licenței Pro, „Papi” este foarte apreciat în club, în plan profesional. Singura problemă? Nu stăpânește arta comunicării, motiv pentru care a avut în trecut probleme, în special cu suporterii

Acum însă, într-un moment extrem de delicat, Rotaru a decis să apeleze din nou la el.

Vorbiseră despre cantonament și de transferuri

„Cutremul” declanșat de plecarea lui Reghe a avut în club un impact asemănător cu acela generat de demisia surprinzătoare a lui Mirel Rădoi, în decembrie 2022. Din informațiile Gazetei, deși Laur negocia cu arabii încă de marțea trecută, patronul a fost luat total prin surprindere. 

Mai ales că, nu cu mult timp în urmă, discutaseră împreună despre trei locații pentru cantonamentul de iarnă, iar Reghecampf îi dăduse casete cu doi jucători propuși pentru achiziționare în mercato hibernal.

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.