Conference League

Sebastian Colțescu a făcut praf partida Farul - FCSB, dar UEFA l-a delegat la meciul lui Răzvan Lucescu din Conference League

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 19 septembrie 2023

Arbitrul Marian Barbu (35 de ani) va conduce de la centru partida pe care echipa lui Răzvan Lucescu (54 de ani), PAOK Salonic, o va disputa, joi seară, de la 19:45, în deplasare cu HJK Helsinki, meci din prima etapă a fazei grupelor UEFA Conference League. Rezerva lui va fi Sebastian Colțescu, cel care a gafat în timpul meciului Farul - FCSB, scor 0-1, când a acordat un penalty eronat vicecampioanei. 

  • PAOK Salonic face parte din grupa G, alături de Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki 

Sebastian Colțescu, rezervă la HJK Helsinki - PAOK Salonic 

La cele două tușe, Marian Barbu va fi ajutat de alți doi arbitri români: Mihai Marica și Imre Laszlo Bucsi, se arată pe site-ul oficial al celor de la UEFA. 

Al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu, cel care duminică seară a acordat un penalty ușor celor de la FCSB în meciul de la Ovidiu cu Farul, scor 1-0 pentru bucureșteni. 

Și în camera VAR se vor regăsi doi arbitri din România. Arbitru VAR va fi Cătălin Popa, în timp ce arbitru asistent VAR a fost delegat Andrei Chivulete. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.