Liga 1

Gigi Becali l-a trimis în misiune: „Să stea acolo până găsește un african înalt, ortodox, care să știe și cu varza!”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, vrea să aducă un nou atacant la echipă. I-a încredințat misiunea să-i găsească jucătorul dorit agentului Florin Vulturar

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 19 septembrie 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, vrea să aducă un nou atacant la echipă. I-a încredințat misiunea agentului Florin Vulturar să-i găsească jucătorul dorit. 

După ce l-a adus pe Ngezana de la Kaizer Chiefs, pentru 600.000 de euro, Becali vrea să continue transferurile din Africa de Sud. Patronul de la FCSB își dorește un atacant care să îi creeze concurență lui Andrea Compagno și i-a trasat lui Vulturar sarcini clare.

Gigi Becali: „Vulturar se duce în Africa de Sud și stă acolo până găsește un african înalt, ortodox, care știe cu varza”

„Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 și să stea până când găsește un african înalt. Vulturar va aduce un atacant de peste 1.90 m și care să știe și cu varza puțin”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În schimb, Becali a anunțat că nu mai vrea jucători pe alte poziții: „La mijloc nu vreau, mai bun ca Șut al meu nu poate să fie nimeni. Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud, el nu e văzut, trebuie să-l ridic, ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu”.

VIDEO. Gigi Becali, despre Compagno: „Dacă nu eram mulțumit, nu juca”

>

Deși a anunțat că vrea un atacant, Becali s-a arătat mulțumit de prestațiile lui Andrea Compagno din acest sezon.

„Eu zic că avem atacanți. Compagno, dacă dădea gol, își făcea datoria! Compagno își face datoria. Muncește foarte mult, aleargă foarte mult și protejează foarte bine. E adevărat că nu prea e extraordinar de familiarizat cu «varza», dar protejează bine și sare bine la cap. 

Are și execuții... Sunt mulțumit de el. Dacă nu eram mulțumit, nu juca, mă! Stătea pe bară. Ce, îmi e mie de cineva? Dar sunt mulțumit de Compagno”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.