Liga 1

A aflat de la TV că Rapid îl dă afară: „Am rămas șocat! Nu mai suport supărările, vreau să joc și eu liniștit fotbal”

FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 19 septembrie 2023

Valentin Costache (25 de ani) spune că vestea despărțirii de Rapid a primit-o dintr-o emisiune televizată. 

Pe 21 august, Valentin Costache se despărțea oficial de Rapid și semna în prima ligă din Cipru, cu Apollon Limassol. Extrema în vârstă de 25 de ani recunoaște că a fost deranjat de modul în care gruparea giuleșteană a comunicat cu el. 

Valentin Costache: „Am rămas șocat când am văzut la TV”

„Şi pentru mine a fost surprinzător. Când am văzut la TV, am rămas şi eu şocat, pentru că nu ştiam nimic, toată lumea era foarte mulţumită de mine. În trei meciuri am intrat, iar în două am dat pase de gol.

Am fost puţin supărat, sincer să fiu. După ce am primit această ofertă, am văzut cum e clubul, cum sunt oamenii şi chiar sunt foarte fericit. De la supărare am devenit foarte fericit.

Nu mai suport supărările, nu mai suport nimic, vreau să fiu liniştit şi să joc eu fotbal. Anul acesta nu am arătat ce puteam eu şi acum o să-mi arăt adevărata valoare”, a spus Valentin Costache potrivit Orange Sport.

Valentin Costache a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj în iulie 2022. A strâns 28 de meciuri. Nu a marcat niciun gol și a oferit 6 pase decisive.

850.000 de euroeste cota lui Valentin Costache, potrivit Transfermarkt

Valentin Costache, dreapta imaginii, alături de Alexandru Ioniță II

Cum a explicat Bergodi plecarea lui Costache 

A plecat Valentin, el s-a antrenat întotdeauna bine. Am încercat să-i dau șansa de a juca, e mai bine pentru el. Noi avem multe extreme și e mai bine pentru el să joace.

Sunt mulțumit de ce am văzut la el. Când a intrat pe teren a jucat bine, a dat două pase de gol cu Botoșani și Voluntari. Îi mulțumesc pentru ce a făcut aici, mergem înainte cu acest lot competitiv, dar și bun numeric
- Cristiano Bergodi, pe 23 august 2023

VIDEO. Dezvăluirea lui Adrian Iencsi: „Revenirea la Rapid a fost o bucurie mai mare decât debutul meu!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.