Liga 1

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 19 septembrie 2023

Ionel Dănciulescu (46 de ani) a avut un discurs dur la adresa cipriotului Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul de la FCSB. 

Fostul atacant a comentat știrea apărută în presa din Franța, potrivit căreia Elias Charalambous ar fi fost pe lista lui Lyon, club care l-a numit recent pe Fabio Grosso. 

Ulterior, acesta a dezvăluit ce-l deranjează la antrenorul roș-albaștrilor și l-a criticat pentru atitudine.

Ionel Dănciulescu îl atacă pe Elias Charalambous 

„Cum să aibă ofertă de la Lyon A3-ul de la FCSB? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși! E A3 la FCSB. Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. 

Acceptă-ți, mă, situația! Ia-ți fapta cu tine, cum se spune! Că tu ești cine ești. Eu vorbesc din alt punct de vedere. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des, dar...”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro. 

Gigi Becali l-a lăudat pe Elias Charalambous 

Recent, Gigi Becali se declara încântat de prestațiile avute de FCSB sub comanda lui Charalambous. „Cea mai bună mutare pe care am făcut-o este Charalambous. Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit! Eu mereu am spus că vreau posesie, pasă, posesie, pasă. Jucăm atât de repede... 

Eu nici nu mă așteptam să putem juca atât de rapid. Jucăm în viteză, dintr-una. Pac! Am recuperat mingea, iar jucătorul care intră în posesie dă imediat pasă. O dă din prima. O recuperează și pasează din prima. Nu face două atingeri. Ăsta e secretul lui Charalambous ”, a declarat Gigi Becali”. 

Elias Charalambous are 21 de partide ca antrenor la FCSB. A înregistrat 14 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri. A ratat titlul în sezonul trecut, în detrimentul Farului, iar acum e lider în SuperLigă (18 puncte în 7 meciuri) și a fost eliminat în turul 3 al preliminariilor Conference League (0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland). 

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.