Liga Campionilor

Mauzirio Sarri era sigur că Ivan Provedel va marca golul egalizator: „Ar fi fost o blasfemie să nu luăm niciun punct”

+37 Foto
Maurizio Sarri, antrenor Lazio. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Wednesday, 20 September 2023

Antrenorul celor de la Lazio, Maurizio Sarri (64 de ani), a spus că a simțit că portarul Ivan Provedel (29 de ani) va marca golul egalizator al italienilor din duelul contra celor de la Atletico Madrid, scor 1-1, în prima rundă din faza grupelor din Liga Campionilor. 

Marți seară, Lazio și Atletico Madrid s-au întâlnit pe Stadio Olimpico. Spaniolii au deschis scorul în minutul 29, prin Pablo Barrios, dar romanii au egalat în minutul 90+5, printr-o lovitură de cap a portarului Ivan Provedel. 

Maurizio Sarri, tehnicianul trupei din capitala Italiei, e de părere că ar fi fost nedrept ca Lazio să nu obțină nici măcar un punct din duelul cu Atletico Madrid. 

Maurizio Sarri, după ce portarul Ivan Provedel i-a adus un punct lui Lazio din meciul cu Atletico Madrid: „Am simțit că va marca”

„Am simțit că Provedel va marca din momentul în care centrarea a fost trimisă în careu. Ar fi fost o blasfemie să nu luăm niciun punct din acest meci. 

Am fost conduși din cauza unei devieri nefericite (n.r. - șutul lui Barrios a fost deviat de Kamada), într-un moment în care ne aflam în controlul jocului. 

Dar nu ne-am oprit din a lupta și am obținut în cele din urmă un punct”, a declarat Maurizio Sarri, potrivit tuttomercatoweb. 

Caseta meciului Lazio - Atletico Madrid

Clasamentul grupei E din Liga Campionilor

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.