Liga 2

Stupoare în studio după revenirea lui Gabi Torje în România: „Nu înțeleg! Sunt atâtea turnee de old-boys, te poți duce acolo”

Gabi Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Foto: Instagram @torje_gabriel

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 20 septembrie 2023

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a rămas surprins de revenirea lui Gabriel Torje (33 de ani) în România, la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Gabriel Torje jucase ultima oară în Turcia, tot în Liga 2, la Genclerbirligi. Acum, acesta a revenit în România după ce, în ianuarie, se despărțea de Farul Constanța. 

Mutarea l-a surprins pe Helmut Duckadam. Fostul portar al Stelei nu înțelege de ce fostul dinamovist a ales să se ducă la Concordia Chiajna când ar fi putut să se retragă din fotbal, întrucât, crede Duckadam, a strâns destui bani de-a lungul carierei. 

Helmut Duckadam, surprins de transferul lui Gabi Torje la Concordia Chiajna: „E greu să explic ce a gândit”

„Nu am înțeles jucătorii care au fost la un anumit nivel și care ajung să-și încheie cariera la Liga 2. Nu cred că a venit pentru bani, cred că a strâns destui. 

Sunt atâtea turnee de old-boys, te poți duce acolo. Viață liniștită poți avea și dacă te lași de fotbal, e greu să explic ce a gândit el. 

Eu unul nu aș mai face asta. Are suficienți bani, nu merge la Chiajna pentru 3.000-4.000 de euro”, a precizat Helmut Duckadam, potrivit Playsport. 

Crescut de Poli Timișoara, Gabi Torje a mai trecut prin carieră pe la CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznîi, Karabukspor, Sivasspor, Larisa, Bandirmaspor, Farul și Genclerbirligi. 

La Concordia Chiajna, Gabi Torje va fi coleg cu alte nume sonore din fotbalul românesc, precum Gabi Tamaș, Paul Pîrvulescu, Romario Pires, Cătălin Hlistei, Romario Moise, Adi Popa sau Raul Rusescu. 

VIDEO. Cristea Opria, despre începutul lui Torje și cum a evoluat cariera fotbalistului

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.