Campionate

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane! Ce a făcut Tottenham pentru a se asigura că englezul nu va ajunge niciodată la concurența din Premier League

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane. Foto: Instagram

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday, 20 September 2023

În acordul încheiat pentru transferul lui Harry Kane (30 de ani) la Bayern, președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a trecut o clauză de buy-back. Potrivit acesteia, nemții l-ar putea vinde în Premier League numai la Spurs!

Manchester United poate să-și ia definitiv adio de la Harry Kane. Președintele lui Tottenham, Daniel Levy, nu doar că l-a vândut lui Bayern, dar s-a asigurat că nici dacă se va întoarce în Premier League, fostul golgheterul al Spurs nu va ajunge la vreun club concurent.

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane

Prezent la un forum dedicat suporterilor grupării londoneze, Levy a dezvăluit că în acordul încheiat cu bavarezii la perfectarea transferului a trecut o clauză de buy-back! 

Astfel, dacă Bayern va dori să-l vândă la un moment dat pe Kane în Anglia, atunci numai lui Tottenham!

Clauză-cheie a acordului dintre Bayern și Tottenham pentru Harry Kane

A fost una dintre clauzele-cheie ale tranzacției parafate în această vară, când campioana Germaniei a trebuit să achite 100 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri de până la 20 de milioane, ca să-l poată lua pe internațonalul englez. 

La plecare, Kane însuși le-a transmis fanilor lui Tottenham: „Nu este un adio, pentru că nu știi cum vor decurge lucrurile în viitor. Ne revedem curând”.

4 anieste durata cotractului semnat de Harry Kane cu Bayern. Salariu: 24 de milioane de euro pe sezon

Harry Kane: „Bayern m-a interesat în mod deosebit”

Manchester United a fost la rându-i interesată de serviciile atacantului. Și acum un an, când Levy i-a trântit efectiv ușa-n nas, și în acest mercato estival. 

Însă încăpățânarea lui Tottenham de a nu-și vinde golgheterul în Premier și suma mare solicitată pentru un jucător de 30 de ani a deteminat-o să renunțe repede. Kane a precizat: „Am discutat cu mai multe cluburi, dar Bayern m-a interesat în mod deosebit”. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.