Liga 1

Cristi Balaj încinge derby-ul Rapid - CFR Cluj: „Am întors spatele și acum mă mușcă de picior!”

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns cu furie lui Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului îi cerea fostului arbitru să recunoască greșelile pro-CFR din victoria 1-0 cu Petrolul.

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 20 September 2023

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns pe un ton vehement lui Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului îi cerea fostului arbitru să recunoască greșelile pro-CFR din victoria 1-0 cu Petrolul. 

  • Rapid - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 10 din Superligă, este programat luni, 25 septembrie, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Într-o intervenție „la cald”, luni seara, Balaj a încercat să justifice cele două decizii ale lui Istvan Kovacs. Explicațiile lui au fost taxate de Victor Angelescu. Replica președintelui lui CFR Cluj nu s-a lăsat așteptată. 

Cristi Balaj „aprinde” derby-ul Rapid - CFR Cluj: „Am întors spatele și mă mușcă de picior”

„Nu sunt în măsură ca cei de la Rapid să comenteze despre arbitraje. Poate își amintesc ce s-a întâmplat la meciul din sezonul trecut, când a fost domnul Cătălin Popa la centru.

Când am vorbit despre ei mi-am cerut scuze, după am întors spatele și acum mă mușcă de picior. Nu e posibil un astfel de comportament. Dacă pregătesc meciul de luni… 

Am să mă opresc și nu o să vorbesc mai multe, pentru că sunt în avantaj cei de la Rapid în raport cu CFR Cluj când e vorba de arbitraj. Nu e cazul să vorbească ei despre noi”, a spus Balaj conform Prosport. 

Declarația prin care Angelescu l-a înfuriat pe Balaj 

Am observat că e ceva obișnuit ca cei mai mulți dintre conducătorii cluburilor din Liga 1 să nege până în pânzele albe când sunt favorizați, chiar dacă se vede negru pe alb. Iar când sunt dezavantajați urlă cât mai mult. 

Lumea a dat foarte mult în Istvan Kovacs, dar mie mi se pare un arbitru foarte bun. Ne-a arbitrat de multe ori, am avut și înfrângeri cu el, dar mi se pare cel mai bun arbitru al nostru. Chiar dacă a făcut gafele de duminică sunt convins că nu le-a făcut intenționat și sunt convins că rămâne unul dintre cei mai buni arbitri. Dar, asta nu înseamnă că nu s-a greșit flagrant în favoarea CFR-ului
- Victor Angelescu, potrivit Prosport

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - CFR Cluj, derby-ul rundei 10 din Superligă

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.