Liga 1

FCSB a fost aproape să transfere fotbalistul care a fost titular cu Real Madrid în Liga Campionilor: „A cerut un salariu exagerat”

Aissa Laidouni (stânga), în Real Madrid - Union Berlin. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Thursday, 21 September 2023

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Aissa Ladiouni (26 de ani), mijlocașul tunisian al celor de la Union Berlin, a fost aproape să semneze cu formația roș-albastră în urmă cu câțiva ani. 

Aissa Laidouni a jucat în Superliga pentru FC Voluntari, care îl adusese de la echipa secundă a celor de la Angers. Tunisianul a evoluat în România în perioada iulie 2018 - august 2020, când ilfovenii îl vindeau în Ungaria, la Ferencvaros, pentru 600.000 de euro. 

Miercuri seară, după Real Madrid - Union Berlin 1-0, partidă în care Laidouni a fost titular și a bifat 65 de minute în tricoul germanilor, managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că tunisianul a fost aproape să semneze cu formația roș-albastră. 

Mutarea a picat din cauza salariului exagerat cerut de african. 

Mihai Stoica a dezvăluit că Aissa Laidouni, mijlocașul lui Union Berlin, a fost aproape să ajungă la FCSB

„Mutarea lui Laidouni de la Voluntari la noi (n.r. - FCSB) era făcută, dar el a cerut un salariu exagerat. 

S-au cerut atunci niște sume fabuloase”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport. 

În tricoul lui FC Voluntari, Aissa Laidouni a adunat 55 de apariții, a marcat 7 goluri și a pasat decisiv în 5 rânduri. Era vândut de ilfoveni în august 2020 în Ungaria, la Ferencvaros, acolo unde a jucat până în ianuarie 2023, când Union Berlin îl cumpăra pentru 4,1 milioane de euro. 

4 trofeea cucerit Laidouni cu Ferencvaros: 3 campionate și o Cupă a Ungariei

În acest sezon, Aissa Laidouni a adunat 6 apariții în tricoul lui Union Berlin, în Budesliga, Cupa Germaniei și Liga Campionilor. Și-a trecut în cont 3 pase de gol. 

VIDEO. Cum a ajuns Aissa Laidouni la FC Voluntari: „Ne-a întrebat dacă avem medic la echipă!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.