Liga 1

Arbitrul l-a lăsat fără cuvinte: „Mi-a zis că sunt «o pușcărie de fotbalist»”

Florin Gardoș (34 de ani), fostul fundaș de la FCSB, Southampton, CS Universitatea Craiova sau Academica Clinceni, a dezvăluit cum arbitrul Radu Petrescu (40 de ani) l-a catalogat drept „o pușcărie de fotbalist” în timpul unui meci din Superliga.

Articol de Vlad Roșu  —  joi, 21 septembrie 2023

Florin Gardoș (34 de ani), fostul fundaș de la FCSB, Southampton, CS Universitatea Craiova sau Academica Clinceni, susține că arbitrul Radu Petrescu (40 de ani) l-a catalogat drept „o pușcărie de fotbalist” în timpul unui meci din Liga 1.

Fostul internațional spune că episodul a avut loc în perioada în care acest îmbrăca tricoul celor de la Academica Clinceni. Florin Gardoș a fost jucătorul ilfovenilor în perioada august 2020 - aprilie 2022, interval de timp în care a adunat 35 de apariții. 

Florin Gardoș susține că a fost jignit de Radu Petrescu pe vremea când era jucătorul Academicii Clinceni: „Mi-a zis că sunt «o pușcărie de fotbalist»”

„Am avut destule clinciuri cu arbitrii. Radu Petrescu mi-a zis că sunt «o pușcărie de fotbalist» pe vremea când eram la Clinceni. Ce să mai, poți să mai zici ceva?

Mi-a zis asta în timpul meciului. Am reacționat urât, l-am înjurat și nu mi-a dat cartonaș, dar mi-a zis că-s o pușcărie de fotbalist. Cine e de vină aici, el că nu mi-a dat roșu? Asta e reacție de arbitru profesionist? Îi spui că e pușcărie de fotbalist sau îi dai roșu?

Îmi dăduse galben. El a fost conștient că îmi dăduse un galben foarte prostesc”, a declarat Florin Gardoș, conform Fanatik. 

Meciul la care pare că face referire Florin Gardoș este Academica Clinceni - Viitorul 1-0, disputat pe data de 21 noiembrie 2020, în etapa cu numărul 11 din Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de bulgarul Georgi Pashov, în minutul 30. 

În minutul 19, Gabi Iancu ratase un penalty pentru dobrogeni, care erau atunci pregătiți de spaniolul Ruben de la Barrera. 

Gabi Iancu, după ce ratase un penalty în Academica Clinceni - Viitorul. Foto: Cristi Preda (GSP)

Florin Gardoș a fost introdus în teren de antrenorul Ilie Poenaru în minutul 90+2, în locul lui Lucian Dumitriu. Două minute mai târziu, el avea să vadă cartonașul galben din partea lui Radu Petrescu. 

Radu Petrescu, în timpul meciului Academica Clinceni - Viitorul. Foto: Cristi Preda (GSP)

VIDEO. Cum a resimțit Florin Gardoș șocul salarial de la Southampton: „Stăteam și mă întrebam: «De ce câștigăm așa de mulți bani»?”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.