Liga 1

Surpriză! Pe cine regretă Dragomir la Rapid: „Erau de județeană când a sosit el”

Dumitru Dragomir

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 21 septembrie 2023

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (77 de ani), consideră că Rapid a greșit atunci când l-a demis pe Mihai Iosif, antrenorul sub comanda căruia clubul giuleștean a revenit în prima ligă.

La ultimul mandat pe banca Rapidului, între martie 2021 și martie 2022, Mihai Iosif a reușit să-i readucă pe alb-vișinii în prima ligă. El a fost demis după o serie de 10 meciuri fără victorie în perioada decembrie 2021 - martie 2022, iar în locul său instalat Adrian Mutu.

Dumitru Dragomir consideră că îndepărtarea lui Mihai Iosif a fost o mare greșeală a conducerii rapidiste. Fostul șef al LPF sugerează că Rapid ar fi fost într-o situație mai bună cu Iosif pe bancă, poate chiar în lupta pentru titlu.

Dumitru Dragomir regretă plecarea lui Mihai Iosif de la Rapid

„Rapidul nu poate să ia titlul, dar poate să termine între primele 3. Gruparea giuleșteană este una serioasă acum. Angelescu a văzut că nu are suficienți bani și a făcut un pas înapoi, a vândut unui om serios (n.r. - Dan Șucu).

Singurul lucru greșit făcut de Șucu este că s-a despărțit de Iosif. O mare greșeală. Una dintre cele mai mari greșeli ale Rapidului este îndepărtarea lui Iosif.

Trebuie să îi facă statuie lui Iosif. El a luat echipa din județ și a adus-o în prima ligă. Trebuie să se poarte altfel cu el”, a afirmat Dragomir la Fanatik.

Fostul președinte al Ligii a făcut, însă, o confuzie. Dan Șucu a devenit acționar la Rapid la aproape 3 luni de la plecarea lui Mihai Iosif de la club. 

În prezent, antrenată de Cristiano Bergodi, Rapid ocupă locul 4 în SuperLigă, cu 15 puncte adunate în 9 meciuri, 6 sub liderul FCSB 4 sub CFR Cluj, două sub Universitatea Craiova.

În altă ordine de idei, Rapid nu este singura formație de play-off pe care Dragomir a scos-o din lupta la titlu: „Gică Hagi nu are echipă de primul loc. Nu are echipă nici de primele 5 locuri”. 

Mai multe știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.