Liga 1

Incredibil: cum a fost premiat Istvan Kovacs de CCA la 3 zile după prestația horror din CFR Cluj - Petrolul » Îi arbitrează pe Neymar, Stanciu și Contra!

Istvan Kovacs // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol, Daniel Grigore  —  joi, 21 septembrie 2023

Luni seara, Istvan Kovacs (39 de ani) a avut o prestație de coșmar în meciul din SuperLigă dintre CFR Cluj și Petrolul, scor 1-0, în care le-a refuzat oaspeților două penalty-uri. În aceste momente, la 3 zile distanță, arbitrează duelul dintre Damac și Al Hilal, în campionatul Arabiei Saudite.

Scenariul de care se temea Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a devenit realitate. Deși a făcut praf meciul dintre ploieșteni și CFR Cluj, Kovacs continuă să activeze fără probleme.

„Centralul” din Carei a fost trimis de CCA în campionatul miliardelor, în Arabia Saudită, la meciul dintre Damac și Al Hilal.

La 3 zile după prestația horror din CFR Cluj - Petrolul, Istvan Kovacs îi arbitrează pe Neymar, Stanciu și Contra

Duelul se desfășoară în aceste momente, cu ora de start 18:00, și îi pune față în față pe românii Cosmin Contra și Nicolae Stanciu cu vedete precum Neymar, Malcom, Milinkovic-Savic, Mitrovic, Bono și Koulibaly.

Marți dimineața, la câteva ore după CFR Cluj - Petrolul, Claudiu Tudor, președintele clubului din Ploiești, cerea ca Istvan Kovacs să fie suspendat cel puțin două luni. Și se temea ca acesta să nu cumva să fie delegat în Arabia Saudită, unde baremul pentru arbitraj este net superior celui din SuperLigă, 5.000 de euro pe meci!

„Nu mai ai voie să-l delegi la meciuri când se întâmplă așa ceva! Două luni, poate până la Crăciun, ar trebui să stea liniștit. Cum să-l trimiți în Arabia, să câștige mai mulți bani acolo? Păi să ne trimită și pe noi să jucăm în Arabia Saudită”, spunea Claudiu Tudor la GSP Live.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.