Liga 1

MM Stoica, prima reacție după ce Dawa a fost abuzat rasial: „Prea cred unii că pot să scrie orice și să facă bullying fără să li se întâmple nimic”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de Dan Udrea  —  vineri, 22 septembrie 2023

Noaptea trecută, Joyskim Dawa, fundaș central la FCSB, a publicat o serie de insulte rasiste pe care le-a primit ca urmare a eliminării din meciul cu Hermannstadt, 2-2. Într-o reacție pentru GSP.ro, Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, îl felicită pe Dawa pentru că a publicat mesajele.

„Foarte bine a făcut Dawa că a publicat acele mesaje. Prea cred unii că pot să scrie orice și să facă bullying fără să li se întâmple nimic”, a precizat Mihai Stoica. 

Șocant: un fotbalist activ, Robert Stănici, l-a insultat rasist pe Joyskim Dawa! 

„Fucking n***a”, „Să mă s*** negrule” și „Mânca-mi-ai p*** de negru”, sunt câteva dintre insultele șocante pe care Dawa le-a primit joi seara, împărtășite ulterior de jucătorul lui FCSB cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Unul dintre cei care i-au adresat insulte lui Dawa este Robert Stănici, fotbalist legitimat în prezent la CSM Cetatea Turnu Măgurele, club care activează la nivelul Ligii 3, seria 6.

Ești retardat? Două goluri? Slab nenorocit, ești cel mai slab fundaș din Liga 1. Rahat prost, fucking n***a”, i-a scris Stănici lui Dawa.

„3 dintre mesajele primite, printre multe altele”, a scris Dawa la InstaStory

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.