Liga 1

Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, susține că n-ar fi de acord cu o revenire a lui Laurențiu Reghecampf în Bănie.

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 22 septembrie 2023

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, susține că n-ar fi de acord cu o revenire a lui Laurențiu Reghecampf în Bănie.

Reghecampf se întorcea la Universitatea Craiova pe 26 iulie, dar avea să părăsească echipa după numai 7 meciuri.

Ruptura la care nu se aștepta nimeni a fost posibilă întrucât Al Tai, grupare din prima ligă a Arabiei Saudite, a achitat clauza de reziliere a antrenorului în valoare de 300.000 de euro. Situația nu e simplă. Ajuns în Arabia, Reghe nu a semnat momentan cu Al-Tai, care nu a reușit să se despartă de actualul tehnician, Kresimir Rezic.

Sorin Cârțu: „Nu l-aș mai primi pe Reghecampf la Craiova”

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Reghecampf la Craiova, în contextul situației delicate de la Al Tai, Cârțu a fost vehement. 

„Nu l-aș mai primi. Craiova e pusă într-o imagine proastă cu toată telenovela asta. Decizia este la Mihai Rotaru, dar și el a resimțit ce s-a întâmplat, pentru că și-a pus mare încredere în Reghecampf, iar echipa mi-a plăcut la meciul cu Sepsi. 

S-ar face de râs Craiova dacă l-ar mai primi înapoi pe Reghecampf. Nu dă bine ca imagine. După mine, după orgoliul meu, aș spune nu pentru revenirea lui Reghecampf, aș căuta alt antrenor. Când ai plecat, mi-ai închis ușa în nas, mi-ai dat cu ea în cap!”, a declarat Sorinaccio la Fanatik

Universitatea Craiova l-a instalat deja interimar pe Corneliu Papură.

VIDEO. Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță

>

Citește și alte știri despre Laurențiu Reghecampf: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.