Campionate

Veste proastă pentru Real Madrid » Bellingham ar putea rata derby-ul cu Atletico

Jude Bellingham, sărbătorind un gol alături de colegii de la Real Madrid FOTO: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  Friday, 22 September 2023

Jude Bellingham (20) de ani a părăsit antrenamentul de vineri al Realului, ultimul dinaintea derby-ului local cu Atletico Madrid. Potrivit publicației AS, mijlocașul englez a acuzat dureri și a părăsit baza de antrenament.

Nu se știe încă dacă problema este una musculară sau are legătură cu vreo boală, dar cei din staff-ul medical al Realului ar fi încrezători că Bellingham va fi pregătit să joace în derby-ul capitalei Spaniei. Meciul se joacă duminică seară, de la ora 22, pe Wanda Metropolitano.

Bellingham este omul decisiv al Realului în acest sezon, marcând mai mult de jumătate din golurile echipei

Jude Bellingham a fost adus în această vară de la Borussia Dortmund pentru suma de 103 milioane de euro și a avut un impact imediat. Englezul a marcat 6 și a pasat decisiv la unul din cele 11 goluri marcate de Real Madrid în toate competițiile. Bellingham a fost decisiv din nou și în prima etapă din Champions League, reușind singurul gol al partidei cu Union Berlin în minutul 4 al prelungirilor.

Carlo Ancelotti (64 de ani) nu poate conta deja pe Dani Carvajal (31 de ani), Arda Guler (18 ani), Eder Militao (25 de ani), Thibaut Courtois (31 de ani) și Vinicius Junior (23 de ani), iar pierderea lui Bellingham pentru acest meci ar fi un adevărat dezastru. 

Real Madrid se află pe primul loc în La Liga, cu 15 puncte din 15 posibile, în timp ce rivalii de la Atletico se află pe locul 7, cu 7 puncte adunate după 4 meciuri.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.