Liga 1

Suporterii lui Dinamo îl așteaptă în „haită”, însă Dorin Rotariu are alte planuri: „Asta e prima lui opțiune”

Dorin Rotariu e așteptat la Dinamo de suporteri, dar prioritate are o mutare peste hotare / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 22 septembrie 2023

În continuare liber de contract, mijlocașul Dorin Rotariu (28 de ani) se pregătește acasă, cu SSU Poli Timișoara, o formație din cel de-al treilea eșalon. Unchiul său, Iosif Rotariu, a oferit ultimele informații despre fosta mare speranță a fotbalului românesc.

Suporterii lui Dinamo și l-ar fi dorit înapoi pe Dorin, care a lăsat amintiri plăcute în Ștefan cel Mare în anii în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu (2012-2017). Totuși, unchiul fotbalistului e rezervat în ceea ce privește șansele ca nepotul său să bifeze un come-back în „haită”. 

Iosif Rotariu, despre situația lui Dorin: „Așteaptă oferte, e gata să joace!”

Deocamdată, el e la Timișoara și s-a antrenat cu noi, la Poli. Așteaptă oferte, are deja și sunt discuții

Eu nu mă bag, pentru că e matur și hotărăște singur unde merge. A stat foarte mult pe-afară, a acumulat experiență și are o anumită cotă. Nu știu ce să zic de o revenire la Dinamo…

Este foarte bine din punct de vedere fizic, e gata să joace și nu are nicio problemă. A făcut toată pregătirea cu Ludogorets. Așteaptă soluții concrete și clare”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Fanatik

Iosif Rotariu: „Prima opțiune pentru Dorin ar fi un transfer în străinătate”

Totuși, fostul mare internațional lasă de înțeles că, pentru nepotul său, prioritate are o revenire peste hotare: 

Prioritatea lui cred că este un transfer în străinătate. A fost la echipe puternice și prima opțiune asta ar fi. Dar orice ofertă ar veni, dacă este una bună, serioasă și e o echipă care se bate pentru un trofeu, clar o va lua în considerare!”, a mai spus Rotariu senior, potrivit sursei citate. 

La Dinamo, Dorin Rotariu a bifat 142 de meciuri, marcând 30 de goluri și oferind 21 de assist-uri. În prezent, actuala cotă de piață a jucătorului este de 500.000 de euro.

Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget. E un jucător interesant, bun pentru campionatul României. Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în niște medii foarte bune. 

Nu contează ce mi-aș dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, pe 14 septembrie

4 goluriîn 30 de meciuri a marcat Rotariu în ediția trecută, pentru Atromitos, în Grecia, acolo unde a fost împrumutat de Ludogorets

VIDEO Iosif Rotariu, despre accidentările care i-au oprit ascensiunea: ”A fost groaznic ce a făcut Souness. Nu m-am mai întâlnit cu el”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.