Liga 1

Kyros Vassaras a decis arbitrul meciului Sepsi - FCSB! A fost gafeurul sezonului trecut în SuperLigă

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  Friday, 22 September 2023

Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB se întâlnesc duminică seară în etapa cu numărul #10. Pentru această confruntare, Gazeta Sporturilor a aflat că Vassaras a decis să-l delege pe piteșteanul Cătălin Popa, cel care la începutul anului a picat testele, iar în sezonul trecut a distrus cele mai multe meciuri

Etapa cu numărul 10 din SuperLigă a început la Craiova, dar cele mai interesante meciuri au loc în week-end, dar și luni, când e programat derby-ul etapei dintre Rapid și CFR Cluj. 

Confruntarea de pe Giulești va fi condusă de arbitrul gălățean, Adrian Cojocaru, după cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate.

Cătălin Popa e la al doilea meci în zece etape!

Dar până la Rapid - CFR Cluj, un nou meci se anunță extrem de interesant. Vorbim de confruntarea de duminică seară, de la ora 21:00, de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi și FCSB.

Iar pentru această partidă, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a decis să-l delege pe Cătălin Popa!

În vârstă de 42 de ani, „centralul” din Pitești a picat testele fizice la startul acestui sezon de SuperLigă, iar în ediția precedentă a fost gafeurul numărul 1 al campionatului. 

Cu 13 mari erori de arbitraj, Popa le-a luat fața în mod negativ lui Istvan Kovacs (12 mari erori) și Andrei Chivulete cu 11.

A greșit la singurul meci din actualul sezon

Pentru Popa meciul de duminică seară dintre Sepsi și FCSB va fi al doilea din actualul sezon! Asta după ce-a arbitrat duelul dintre FCU Craiova și Rapid, 3-5.

Chiar și în acest meci a avut o greșeală de arbitraj. În minutul 19 nu a dictat lovitura de la 11 metri pentru Rapid după un fault asupra lui Braun, dar a fost salvat de cei din camera VAR care i-au semnat eroare și și-a schimbat decizia inițială luată pe teren.

Ce meciuri a stricat în sezonul trecut

  • FC Voluntari - UTA Arad 3-0
  • Petrolul - Rapid 1-0
  • FC Voluntari - Chindia 0-3
  • Rapid - CFR Cluj 2-1
  • UTA Arad - Sepsi 1-4 
  • Chindia - FCU Craiova 0-0
  • Sepsi - Rapid 2-0
  • FC Botoșani - FCU Craiova 0-0

Laszlo Dioszegi: „Aș renunța la fotbal doar după o tragedie! Asta ar însemna să nu mai fiu. Nu poți renunța la ceva ce iubești”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.