Liga 1

Adrian Mititelu a dat buzna în vestiar, după „lecția” primită de la Oțelul » Jucătorii dezvăluie: „Așa ne-a spus nea Adi!”

Adrian Mititelu a fost nemulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Oțelul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de David Marinescu  —  vineri, 22 septembrie 2023

Adrian Mititelu n-a digerat deloc bine eșecul cu Oțelul Galați, 0-2, iar la finalul meciului a coborât de la „oficială” pentru a le cere socoteală jucătorilor lui FCU Craiova. 

Conducerea Craiovei prinsese curaj după cele două victorii consecutive din ultimele două runde, însă avântul familiei Mititelu s-a estompat după eșecul suferit în fața nou-promovatei. Nemulțumit de prestația echipei, Adrian Mititelu a mers la vestiar la finalul partidei.

Adrian Mititelu a mers în vestiar după FCU Craiova - Oțelul 0-2: „Era normal să fie supărat”

Iar Dragoș Albu, unul dintre favoriții conducerii, a confirmat „vizita” inopinată la care a recurs Mititelu:

Era normal să fie supărat. Ne-a spus că nu se aștepta să luăm bătaie de la Oțelul. Așa ne-a spus nea Adi, că am jucat cu o echipă nou-promovată și nu aveam voie să pierdem acest meci acasă”, a comentat Dragoș Albu, la microfonul Prima Sport.

„Ce poate să ne spună domnul Mititelu? E dezamăgit, îl înțelegem, are dreptate”, a comentat și „secundul” Florin Drăgan.

Ce a mai declarat Florin Drăgan:

  • „Două reprize total diferite. Nu am reușit să marcăm în prima, deși am avut o sumedenie e ocazii. Schimbările mele au fost total neinspirate, am încercat să forțez, am introdus tot ce am avut mai bun, pe Pepe Bauza...”
  • „Poate trebuia să mai aștept, era 0-0, echipa arăta bine. Cei de la Oțelul au fost organizați, au profitat de naivitatea noastră. Ne-am pierdut complet concentrarea”
  • „Blăluță a fost aproape să marcheze. Aproape nu e de ajuns la Liga 1! A fost aproape 2-0... N-am reușit să ne ridicăm la același nivel după pauză. Am considerat că putem veni cu un plus cu acele schimbări Din păcate azi nu au ieșit”.

Tragem linie și ne revedem de sâmbătă la antrenament, muncind. În prima repriză am fost mai focusați, în a doua, mai relaxați să zic. 
- Vladislav Blănuță, atacant FCU Craiova

7 remizeconsecutive, plus una în prima etapă, bifase Oțelul Galați până la victoria de vineri seară, prima din Liga 1 în acest sezon

VIDEO Imagini surprinse la antrenamentele lui FCU Craiova, sub comanda interimarilor Dan Vasilică - Florin Drăgan

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.