Liga 1

Au intrat cu furcile pe teren, la pauza meciului Dinamo - Farul » Scenele din alte vremuri derulate pe „Arcul de Triumf”

+5 Foto
Organizatorii au încercat să repare gazonul la pauza meciului Dinamo - Farul / foto: Vlad Nedelea (GSP)

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 22 September 2023

DINAMO - FARUL. Organizatorii au apelat la toate „trucurile” pentru a mai îmbunătăți starea gazonului de pe „Arcul de Triumf”, care s-a prezentat în condiții groaznice la cel mai așteptat meci de vineri din Superligă. 

Astfel, după o primă repriză în care gazonul a devenit din ce în ce mai impracticabil de la minut la minut, câțiva muncitori și-au făcut apariția pe teren la pauză pentru „lucrări de mentenanță”. 

„Echipați” cu furci - scene desprinse, parcă, din alte vremuri - aceștia au încercat să repare terenul în zonele cele mai afectate și să niveleze, pe cât posibil, suprafața de joc deteriorată.

+5 Foto
Organizatorii au încercat să repare gazonul la pauza meciului Dinamo - Farul / foto: Vlad Nedelea (GSP)

Unii cu furcile, alții cu „Crossbar Challenge”

În tot acest timp, câțiva suporteri dinamoviști lua parte la „Crossbar Challenge”, o „tombolă” pusă la cale de club. 

Dinamo anunțase încă din ziua meciului, pe cale oficială, că „3 fani norocoși din tribunele stadionului vor avea șansa de a lovi bara transversală de la marginea careului de 16m! Dacă reușesc, vor câștiga o experiență VIP + bilet dublu la Lojă pentru meciul cu FCU Craiova din Cupa României, disputat pe Arena Națională”.

VIDEO Reporterii GSP au surprins atmosfera de la Dinamo - Farul Constanța

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.