Liga 1

Ovidiu Burcă, întrebat dacă se gândește la demisie: „Trei înfrângeri apasă greu” » Cum a surprins la conferință

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Saturday, 23 September 2023

După 0-2 cu Farul, Dinamo a ajuns la trei înfrângeri la rând în SuperLigă. Dar antrenorul Ovidiu Burcă spune că nu se gândește să renunțe.

Promovată la finalul sezonului trecut, Dinamo trece prin momente complicate în Superligă. E pe locul 13, cu 8 puncte, iar în ultimele 4 meciuri nu a câștigat (3 înfrângeri și un egal).

Ovidiu Burcă nu se gândește la demisie

La finalul partidei cu Farul, antrenorul Ovidiu Burcă a fost întrebat dacă are de gând să-și dea demisia și a avut un răspuns categoric..

„Nu-mi trec prin cap idei să renunț! E devreme să vorbim de acest lucru, deși trei înfrângeri apasă greu”, a declarat Ovidu Burcă la OrangeSport.

VIDEO Ovidiu Burcă, după Dinamo - Farul 0-2: „Echipa a făcut un progres”

>

Ulterior, la conferința de presă, antrenorul „câinilor” a avut un discurs surprinzător. Acesta a lăudat jocul echipei, în ciuda prestațiilor slabe.

„E un moment greu, dar trebuie să continuăm pe acest drum, La început spuneam că e o diferență mare între noi și echipele puternice. Acum am jucat cu probabil cea mai bună echipă și nu s-a văzut o așa mare diferență. Ne apropiem de echipele tari, ca ritm și intensitate. Începem să venim aproape. Nu vi se pare că azi echipa a arătat bine? Am prestat un joc bun. Chiar dacă vi s-a părut că am jucat bine în primele etape, eu simțeam că nu puteam să punem probleme. Acum am văzut că puntem pun probleme campioanei.

Suntem mai solizi, nu ne mai pierdem așa ușor în duelurile unu contra unu. Echipa a făcut progrese. Dar ne lipsesc punctele. Pe mine mă interesează ca echipa să aibă un joc solid și să facă progres de la meci la meci. Sunt mai puțin interesat de rezultat. 

Vor veni și victoriile pentru noi. Trebuie să mergem înainte și să rămânem uniți. Poate că e nevoie să pierdem ca să devenim o echipă bună. Suferința unește oamenii. Sper ca aceste momente să ne strângă și ca suporterii să fie lângă noi ”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.