Stiri extrasport

Cum arată vila Anamariei Prodan, reamenajată complet după despărțirea de Reghe: „Am simțit nevoia să dărâm tot! Vecinii s-au speriat când au văzut”

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 23 septembrie 2023

Anamaria Prodan a povestit că divorțul de Laurențiu Reghecampf a făcut-o să-și reamenajeze complet casa pe care o deține pe malul lacului Snagov. 

În vara anului 2022, despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut capul de afiș al presei mondene.

 Impresara a vrut să lasă complet în urmă acea perioadă din viață și a făcut modificări spectaculoase în vila de pe lacul Snagov. Odată terminat proiectul, Anamaria a oferit și primele imagini. 

FOTO. Cum arată vila Anamariei Prodan, reamenajată complet după despărțirea de Reghecampf

+17 Foto
FOTO: Youtube @Wow News

„În momentul despărțirii de Laurențiu, când ne-am trezit dimineața și am deschis geamurile ne-am uitat așa că era ceva înghesuit, era ceva rău. Am coborât cu copiii și am zis că trebuie o reamenajare! 

Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r. școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis «mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac». 

Am zis «ok, hai să facem așa». Am dărâmat tot! Toți vecinii s-au speriat când au văzut. Dărâm tot, schimb tot, culori, absolut tot!”, a povestit Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.

FOTO. Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

Citește și alte știri din actualitatea mondenă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.