Liga 1

De ce se temeau nu au scăpat! Vassaras l-a delegat la Sepsi - FCSB pe cel mai nou dușman al roș-albaștrilor

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 23 septembrie 2023

FRF a stabilit brigada completă care va conduce meciul Sepsi – FCSB, de duminică, ora 21:00. În camera VAR se va afla Florin Andrei, tocmai arbitrul contestat dur aseară de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

  • Sepsi – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Așa cum GSP.ro a anunțat, meciul Sepsi – FCSB va fi condus de Cătălin Popa. Centralul din Pitești va fi ajutat de George Neacșu și Romică Bîrdeș.

Kyros Vassaras, delegare în ciuda lui MM Stoica

În camera VAR va sta nimeni altul decât Florin Andrei, arbitrul atacat dur aseară de Mihai Stoica, după Hermannstadt – FCSB 2-2. El va fi secondat de Ovidiu Artene. 

Arbitrul din Târgu Mureș a fost delegat de CCA și azi, tot în camera VAR, la meciul dintre FC Voluntari și Poli Iași (ora 14:30).

Nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henț, după o reluare pe care am văzut-o cu toții și după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braț lui Compagno. Face o demonstrație... Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând... Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni. 

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu știm. Nu se vede. Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. 

– Mihai Stoica, aseară, în direct la Orange Sport

Florin Andrei a anulat golul lui Compagno 

Andrea Compagno a marcat încă din minutul 8 al meciului Hermannstadt - FCSB 2-2, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de henț, după intervenția VAR. Înainte să reia printre picioarele lui Căbuz, nouarul roș-albaștrilor ar fi atins balonul cu mâna în duelul aerian cu stoperul Valerică Găman. 

„Așa mi-a zis arbitrul (n.r. - că a fost henț), dar nu e așa clar. Nu știu, dar a trecut. Nu mi-a fost clar, cel mai urât lucru pentru un atacant e să te bucuri alături de suporteri apoi să-ți anuleze golul.  Am crezut că e gol fără probleme și m-am bucurat, a fost important pentru mine. M-am dus imediat la suporteri, dar asta e, mergem înainte”, a spus Andrea Compagno după meci.

VIDEO Totul despre Sepsi - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.