Liga 1

Nu i-a rămas dator lui Gică Hagi: „Mă surprinde ce a spus. Dacă s-au pierdut din iulie până acum, le pun eu la dispoziție”

Cristian Cernodolea, avocat sportiv implicat în transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, a oferit o replică după declarațiile furtunoase făcute vineri seară de Gică Hagi.

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 23 September 2023

Cristian Cernodolea, avocat sportiv implicat în transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, a oferit o replică după declarațiile furtunoase făcute vineri seară de Gică Hagi. 

Brighton a plătit 3 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Mazilu, dar a decis să îl lase până în iarnă la Farul. Viitorul extremei de 17 ani a născut o polemică.

„Vorbește prostii, se bagă în seamă. Nu a avut nicio legătură cu toată mutarea. Transferul s-a făcut prin altcineva. El vrea doar să audă lumea și de el. Mazilu știe unde merge. 

Sunt niște prostii spuse înaintea unui meci! Spuse de un om care se dă pe lângă el. Numai prostii spune! Are o ieșire total neinspirată.

Nu poate anticipa ce urmează peste 3 luni. A fost el la Brighton? Stă și se bagă în seamă! Vorbe, inclusiv de la Giovanni. S-a venit cu oferta scrisă, așa s-a făcut transferul!”, a „tunat” Hagi.

Avocatul Cristian Cernodolea îi răspunde lui Hagi: „Lipsă de comunicare internă la Farul”

Cristian Cernodolea, avocat sportiv

Avocatul Cristian Cernodolea i-a răspuns lui Hagi. 

„Sunt surprins de această declarație, mai ales în lumina discuțiilor directe anterioare purtate într-o manieră foarte profesionistă cu domnul Hagi. Nu îmi permit să îi ofer o replică atât din motive deontologice, cât și din perspectiva respectului pe care îl am vis-a-vis de însemnătatea personalității sale.

Probabil această reacție este rezultatul unei lipse de comunicare internă în cadrul clubului Farul, personalul administrativ din cadrul societății Farul are la dispoziție documentele ce atestă fără echivoc aportul meu în această tranzacție.

Dacă acestea s-au pierdut din iulie până acum, pot să le pun la dispoziție în orice moment, fără niciun fel de problemă.

Respectul meu pentru domnul Hagi rămâne același și repet, sunt convins că e vorba doar despre o lipsă de comunicare”, a transmis Cristian Cernodolea pentru GSP.ro. 

Mazilu și-a asumat asta, a avut pe masă salarii cel puțin duble sau chiar triple de la alte cluburi, dar el a decis să aleagă Brighton, pentru că visul lui e să joace în Premier League. Nu știu câți fotbaliști români ar face o astfel de alegere, e un semn bun. Acum urmează ca Adi să demonstreze că poate face parte din angrenajul primei echipe

- Cristian Cernodolea, la GSP Live

VIDEO. Hagi, furios: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.