Liga 1

Dragomir a numit cel mai bun jucător din SuperLiga: „Nicidecum Florinel Coman” » Cum vede top 3

Dumitru Dragomir

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 23 septembrie 2023

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF, consideră că Darius Olaru (25 de ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, este cel mai bun jucător din SuperLiga.

Dragomir nu l-a luat în calcul în topul lui pe Florinel Coman, aflat în formă bună la FCSB și titular pentru echipa națională în meciurile cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0).

Dumitru Dragomir: „Olaru e peste toți”

„Nicidecum Florinel (n.r. - cel mai bun din SuperLiga), e jucător bun, dar fără moral de competiție mare. Nu va fi vândut pe 10 milioane. Trei milioane aș da pe el, dar sunt 3-4 mai buni ca el la FCSB

Olaru este peste toți, eu zic că e cam cel mai bun din România. El și vârful de atac de la CFR Cluj, de Bîrligea zic. Ei doi și mai spun și de Octavian Popescu.

La Craiova e un jucător, care nu e titular, dar e de echipă națională, după mine. Căpățînă e unul dintre marii jucători ai acestei țări, dar nu-l vede nimeni.

Și Bancu e foarte bun! Olaru, pe primul loc, Bancu e pe locul doi și Tavi Popescu e pe locul trei”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

4 goluri și 5 assist-uriare Coman în acest sezon, în toate competițiile

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.