Liga 1

Nistor, declarație de dragoste pentru un adversar de la Craiova: „Îi spun că îl iubesc”

Dan Nistor/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 23 septembrie 2023

Dan Nistor, mijlocașul lui U Cluj, a vorbit după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1. El a intrat în repriza a doua și a egalat în prelungiri.

Fost jucător la echipa olteană, Nistor a rămas în relații bune cu foștii coechipieri, în special cu Nicușor Bancu, finul său. „E normal să mă îmbrățișez cu foștii colegi, e și finul meu Bancu printre ei. Îi spun că îl iubesc, chiar dacă e bărbat. 

Am făcut lucruri bune acolo, am luat Cupa și Supercupa. Sper ca jucătorii de acum să facă mai mult și poate să câștige campionatul”, a spus Nistor după meci, la Digi Sport.

Nistor: „Dacă aveam puțină șansă, câștigam”

Nistor a vorbit și despre desfășurarea meciului. Oltenii au dominat prima repriză, dar U Cluj a echilibrat balanța în partea a doua. Totuși, Craiova putea marca golul decisiv pe final, dar Koljic a ratat cu poarta goală.

„Din păcate, am avut probleme de lot, asta s-a văzut. Am forțat în partea a doua, l-am ascultat pe Mister și ne-a ieșit. Dacă aveam puțină șansă, câștigam. Dar e bine și așa. 

Mergem cu un moral bun înainte. Când ai asemenea suporteri e greu să nu te dăruiești. Sunt extraordinari. Din păcate nu am reușit victoria, suporterii aceștia minunați meritau”, a mai declarat Nistor.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.