Stranieri

Concluzii în presa spaniolă după debutul ca titular: „Ianis Hagi nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza”

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 24 septembrie 2023

Cotidianul Noticias de Alava a analizat calitatea băncii de rezerve a lui Alaves, după titularizarea lui Ianis Hagi și a lui Benavides la 0-2 cu Bilbao. Verdictul: „O bancă discretă. Hagi și Benavidez au trecut neobservați într-o linie mediană copleșită și fără idei”.

Ianis Hagi a bifat vineri seară primul meci ca titular la Alaves, însă echipa sa a pierdut în fața lui Athletic Bilbao (0-2). Într-o analiză publicată sâmbătă seară, cotidianul Noticias de Alava a scris că „în ciuda dorinței de a crea și a vocației clare de a filtra mingi, talentatul decar nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza. Mai ales atunci când echipa sa a căutat să pună presiune pe adversar”.

„Hagi și Benavidez au trecut neobservați”

Același ziar a concluzionat că ajustările aduse de antrenorul Luis Garcia Plaza primului unsprezece, urmare a unor accidentări, „n-au avut impactul dorit. Hagi și Benavidez au trecut neobservați într-o linie mediană copleșită și fără idei. Contribuția lor modestă contra lui Athletic reflectă calitatea scăzută a băncii de rezerve. Una discretă”.

Ianis Hagi a primit cele mai multe minute de până acum

Antrenorul Garcia Plaza a decis să-l integreze pe Ianis progresiv în echipă, după transferul de la Glasgow Rangers. La debut, contra Valenciei (0-1), l-a introdus pe final (88), în deplasarea cu Rayo Vallecano (0-2) i-a acordat 26 de minute, iar vineri l-a înlocuit după mai bine de-o oră de joc (67).

4milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi în acest moment, pe transfermarkt.de. El e împrumutat de Rangers la Alaves, pentru un sezon

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.